Apartment in Alicante (Torre De La Horadada)

Apartment in Alicante (Torre De La Horadada)
350.000 EUR

Nieuwbouw – 3 slaapkamer appartementen, 100 m van het strand – Torre de la Horadada. Nieuw wooncomplex bestaande uit 2 moderne gebouwen van 40 appartementen, gelegen in een bevoorrechte omgeving, naast een van de best beoordeelde en weloverwogen stranden van Spanje, met eersteklas kwaliteiten en uitzicht op zee, met uitgestrekte landschapsgebieden, een kinderspeelplaats, een ondergrondse parkeerplaats en aangelegd gemeenschappelijk zwembad voor volwassenen en kinderen.
De residentie ligt op 100 m van het strand in Torre de la Horadada.

Torre de la Horadada is een stad aan zee, een gehucht dat afhankelijk is van de gemeente Pilar de la Horadada (ongeveer 23.000 inwoners) in de provincie Alicante, Spanje. Een kustplaats, die onlangs zijn ontwikkeling heeft doorgemaakt met supermarkten en winkelcentra, dankzij het toerisme dat een perfecte plek is voor mensen die op zoek zijn naar een vakantiehuis.
Torre de la Horadada bestaat uit verschillende stranden met een blauwe vlag. Alles bij elkaar beslaat meer dan 5 km kust. Alle stranden liggen op loopafstand van de stedelijke gebieden. Ze hebben allemaal tijdens de zomermaanden badmeesterhulp. Veel bewoners fietsen graag langs het strand.
Het hoogtepunt van het plein zijn de terrasvormige restaurants die altijd vol zitten, zelfs in de winter. In het midden van het plein staan ​​banken, bomen en een fontein. Er is ook een promenade langs de zee met prachtig uitzicht. Het is een plaats waar je naartoe moet als je wilt genieten van lokaal Spaans eten en wijn. Perfecte plek voor gezinnen die dicht bij de zee willen wonen.

Locatie: Torre De La Horadada
Provincie: Alicante
Stad: Torre De La Horadada
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's