Apartment in Benidorm (Alicante)

Apartment in Benidorm (Alicante)
182.000 EUR

Nieuwbouw – appartementen in Benidorm. Een woonwijk op hoog niveau bestaande uit ruime appartementen met 1 en 2 slaapkamers met uitstekende afwerking in een privé-urbanisatie die een praktisch en dynamisch ontwerp van bewoonbaarheid combineert, ontworpen om te genieten van zowel het interieur van uw huis als de prachtige en uitgebreide gemeenschappelijke voorzieningen. U zult dus zwembaden hebben om te ontspannen, paddle-banen voor u om te sporten, en voor uw kinderen om plezier te hebben, grote tuinen en een speeltuin voor de kinderen.
Residential ligt in een bevoorrechte omgeving, naast Benidorm en op slechts 400 meter van het strand. Perfect gecommuniceerd. Slechts 3 minuten van de N-332 en de Autopista A-7, die Alicante, Benidorm en Valencia verbindt. 5 minuten van Renfe. En 65 km van de luchthaven van Alicante.
Geweldige vrijetijdscomplexen op slechts 5 minuten afstand: golfbanen, themaparken, Terra Mitica en Terra Natura, waterparken, zeevaartschool, enz. En ook op 5 minuten afstand ligt het winkelcentrum La Marina, het winkel- en recreatiecentrum, evenals alle grote supermarkten. Op een paar kilometer afstand ligt het Villajoyosa-ziekenhuis, er zijn ook verschillende ziekenhuiscentra in Benidorm.

 

Locatie: Cala Finestrat
Provincie: Alicante
Stad: Benidorm
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's