Apartment in La Mata (Alicante)

Apartment in La Mata (Alicante)
125.000 EUR

Appartement op de 1e verdieping met 2 slaapkamers met een eigen ondergrondse parkeerplaats, op slechts 100 meter van het strand van La Mata. Mooi appartement in La Mata, 78 m2, zeer dicht bij het strand. Het bestaat uit 2 slaapkamers, 1 badkamer, woonkamer, keuken, terras van 8 m2. Het huis is voorzien van airconditioning warm / koud, het wordt gemeubileerd en uitgerust verkocht. Het ligt dicht bij alle voorzieningen: bars, restaurants, supermarkten, apotheken – en op slechts 100 meter van het strand van La Mata.

Het strand van La Mata is het langste strand in Torrevieja, met een lengte van 2,3 km. Het heeft een grote promenade langs het hele strand, waar u tal van strandbars en restaurants kunt vinden.
Achter het strand is er een grote uitgestrektheid van zandduinen die deel uitmaken van het "Water Mill Park" – het natuurlijke gemeentelijke gebied met duinen, dennen en pijnbomen. Het heeft een prachtige replica van de oude watermolen. Een ideale plek om een ​​uitgebreide wandeling te maken door de duinen.
Het natuurpark van de Lagunas de La Mata en Torrevieja, is een beschermde natuurlijke ruimte van 3.700 hectare waarvan de milieuwaarden sinds 1972 wereldwijd zijn erkend met de RAMSAR-conventie. Het is ideaal voor sporten, wandelen met kinderen en huisdieren.
La Mata is een stad met een mediterraan klimaat met meer dan 300 zonnige dagen per jaar en met een gemiddelde temperatuur van 18ºC.
La Mata ligt op 35 minuten van de luchthaven van Alicante, op 35 minuten van de luchthaven van San Javier en op 45 minuten van het treinstation van Alicante.

Locatie: La Mata
Provincie: Alicante
Stad: La Mata
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Zwembad: ja

Foto's