Apartment in San Miguel De Salinas (Alicante)

Apartment in San Miguel De Salinas (Alicante)
246.000 EUR

Nieuwbouw – luxe appartementen met 2 of 3 slaapkamers op een bevoorrechte locatie – Las Colinas Golf Country Club. Het wooncomplex ligt op een van de hoogste delen van Las Colinas, met uitzicht op het mediterrane bos en op de bovenste verdiepingen naar de zee. De tweede fase van deze gemeenschap bestaat uit drie gebouwen met in totaal 51 luxe appartementen op het zuiden met grote terrassen.
Alle appartementen beschikken over een parkeerplaats en een berging, die direct bereikbaar is met de lift vanaf de appartementen.
Elk gebouw is verdeeld over vier verdiepingen en biedt een reeks appartementen met 2 en 3 slaapkamers, waaronder penthouses met grote zonneterrassen en appartementen op de begane grond met grote individuele terrassen.
De gemeenschappelijke ruimtes in de Gemeenschap zijn tuinen, een zwembad en ontspanningsruimtes, omgeven door palmbomen en inheemse vegetatie.
Las Colinas Golf & Country Club is een exclusieve exclusieve gemeenschap van 330 hectare aan de Spaanse Middellandse Zeekust, met een lage woondichtheid en gebouwd rond een 18-holes kampioenschapsgolfbaan.
Genietend van een bevoorrechte locatie aan de kust, genesteld in een vallei omringd door heuvels ten zuiden van Alicante, biedt het een breed scala aan sport-, vrijetijds-, accommodatie- en restaurantvoorzieningen, waaronder, naast de uitstekende golfbaan, een privé Beach Club aan de kust.

Locatie: San Miguel de Salinas
Provincie: Alicante
Stad: San Miguel De Salinas
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's