Apartment in Torrevieja (Alicante)

Apartment in Torrevieja (Alicante)
107.255 EUR

Nieuwbouw – 2 slaapkamer appartementen met gemeenschappelijk zwembad, op 700 m van het strand van La Mata – Torrevieja. Nieuw wooncomplex op 10 minuten lopen van het strand van La Mata. Dit complex bestaat uit 38 appartementen klaar voor gebruik, "sleutel in handen", 2-3 slaapkamers, 2 badkamers en een woon- / eetkamer met open keuken. Alle appartementen hebben grote terrassen en de penthouses hebben ook een eigen solarium met uitzicht op zee. Het gebouw heeft ook een groot gemeenschappelijk zwembad en groene gebieden.
Het complex ligt op 700 m van het strand van La Mata.
Het La Mata-strand is het langste strand van Torrevieja, met een lengte van 2,3 kilometer. Het heeft een grote promenade langs het hele strand, waar u tal van strandbars en restaurants kunt vinden.
Achter het strand is er een grote uitgestrektheid van zandduinen die deel uitmaken van het "Water Mill Park" – het natuurlijke gemeentelijke gebied met duinen en dennen. Het heeft een prachtige replica van de oude watermolen. Een ideale plek om een ​​uitgebreide wandeling te maken door de duinen.
Het natuurpark van de lagunes van La Mata en Torrevieja, dat naast het wooncomplex ligt, is een beschermde natuurlijke ruimte van 3.700 hectare waarvan de milieugegevens sinds 1972 wereldwijd zijn erkend met de RAMSAR-conventie. Het is ideaal voor sporten, wandelen met kinderen en huisdieren.
La Mata is een stad met een mediterraan klimaat met meer dan 300 dagen zon per jaar en een gemiddelde jaartemperatuur van 18 ° C.

 

Locatie: La Mata
Provincie: Alicante
Stad: Torrevieja
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's