Apartment in Torrevieja (Alicante)

Apartment in Torrevieja (Alicante)
150.000 EUR

Nieuwbouw – 3 slaapkamer appartementen met gemeenschappelijk zwembad, op 200 m van het strand van Cura – Torrevieja. Het is een gebouw met slechts 10 appartementen, met 2 en 3 slaapkamers, gelegen op 200 meter van het Playa del Cura, in Torrevieja. De penthouses hebben een privésolarium. Bovendien, op het dak, kunt u genieten van een mooie gemeenschappelijke ruimte met een zwembad.
Dit moderne gebouw heeft drie soorten huizen, dus u kunt het type kiezen dat het beste bij u past.
Uiteraard worden de bouwvoorschriften nageleefd en wordt het gebouw uitgevoerd met materialen van de allerbeste kwaliteit.
De prachtige penthouses hebben drie slaapkamers en twee badkamers. Ze hebben een groot terras en het belangrijkste kenmerk is dat u vanuit hetzelfde huis toegang heeft tot een privésolarium met barbecue.
Het gebouw ligt op slechts 200 meter van het populaire Playa del Cura. Het is het meest centrale strand van Torrevieja, omdat het is geïntegreerd in het stedelijk gebied.
Om deze reden kun je het hele jaar door leven in een internationale toeristische omgeving, zoals Torrevieja, genietend van alle voorzieningen die een stedelijk centrum biedt, en jezelf ook recreëren op een charmant strand.
Hoewel onze nieuwe woningbouw heel dicht bij het strand ligt, heeft het ook het sterelement in alle ontwikkelingen in Torrevieja: een gemeenschappelijk zwembad. Op deze manier kunt u naar hartenlust zwemmen in de zee of in het zwembad afwisselen.
In Playa del Cura heb je alle benodigde apparatuur, zodat je bad en je rust helemaal voldoening geven, daarom is het strand de Blauwe Vlag waardig.
Je hebt onder andere douches, toegangswandelpaden, wachtposten, speeltuinen, strandwachten, toegang voor gehandicapten, evenals talloze strandbars, ijssalons en restaurants.

Locatie: Playa del Cura
Provincie: Alicante
Stad: Torrevieja
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's