Apartment in Torrevieja (Alicante)

Apartment in Torrevieja (Alicante)
499.000 EUR

Nieuwbouw – luxe appartementen aan de kust – Torrevieja. Het nieuw gebouwde gebouw bevindt zich op de eerste lijn, aan de kust van Torrevieja. Een gevel van meer dan 50 m lengte met uitzicht op de Middellandse Zee.
Dit exclusieve project bestaat uit twintig huizen, vier per verdieping, drie en vier slaapkamers, tot 197 m² en een panoramisch uitzicht op alle huizen. Kelder voor 20 parkeerplaatsen en opslagruimten; de begane grond voor commercieel gebruik.
Het minimalistische ontwerp van het gebouw en de zorgvuldig geselecteerde materialen van topkwaliteit maken dit gebouw een referentiepunt aan de kust van de Costa Blanca.

Torrevieja is een kuststad in de provincie Alicante, in de regio Valencia. Het is geplaatst in een landschap van hoge ecologische waarde aan de oevers van de Middellandse Zee. Het natuurpark van de lagunes van La Mata en Torrevieja, dat naast de woonwijk ligt, is een beschermde natuurlijke ruimte van 3.700 hectare waarvan de milieugegevens sinds 1972 wereldwijd zijn erkend met de RAMSAR-conventie. Het is ideaal voor sporten, wandelen met kinderen en huisdieren.

Torrevieja beslaat een oppervlakte van 71 vierkante kilometer, waarin ze zoveel straten, stranden en lagunes overeenkomen. Het bezit 20 km kust, met de nadruk op de stranden van La Mata, Los Locos, El Cura, El Acequión o Los Náufragos; allemaal met blauwe vlag. Voor liefhebbers van snorkelen is het een zeer aantrekkelijk gebied met spectaculaire zeegrasecosystemen.

Torrevieja is een stad met een mediterraan klimaat met meer dan 300 dagen zon per jaar en een gemiddelde jaartemperatuur van 18 ° C.

Torrevieja ligt op 40 minuten van de luchthaven van Alicante, op 30 minuten van de luchthaven van San Javier en op 50 minuten van het treinstation van Alicante.

Locatie: Torrevieja
Provincie: Alicante
Stad: Torrevieja
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 2
Zwembad: neen

Foto's