Apartment in Villamartin (Alicante)

Apartment in Villamartin (Alicante)
198.000 EUR

Nieuwbouw – 2 of 3 slaapkamer appartementen met terrassen en gemeenschappelijk zwembad in Villamartín – Orihuela Costa. Nieuw wooncomplex bestaat uit 204 appartementen verdeeld over 12 gebouwen in de wijk Villamartín. Appartementen met 2 en 3 slaapkamers, 2 badkamers, woon-eetkamer, grote keuken met eiland en wasruimte.
De grote terrassen op het zuiden of het oosten hebben uitzicht op de tuinen en zwembaden. De penthouses hebben ook een eigen solarium met uitzicht op zee. Elk appartement heeft een berging en een parkeerplaats in de kelder, alles inbegrepen in de prijs.
Het is een beveiligd wooncomplex. De tuinen zijn een oase van rust met zijn bomen, bloeiende planten en natuurlijk gras. De 3 zwembaden (1 verwarmd) en de speeltuin zijn perfect geïntegreerd in de omgeving.

De residentie bevindt zich in El Barranco, Villamartín – een gebied dat behoort tot de gemeente Orihuela, provincie Alicante, aan de zuidelijke Costa Blanca.
Villamartín is een bevoorrechte locatie dichtbij alle voorzieningen.
Opmerkelijk zijn de golfbanen, de stranden van Orihuela bekroond met de blauwe vlag en het winkelcentrum Zenia Boulevard met 150 winkels, allemaal op ongeveer 2 kilometer van het complex.
Ook hier is de wekelijkse markt van Playa Flamenca en het Gemeentelijk Sportcentrum op slechts 1 km afstand.
Om goed verbonden te zijn, nodigt Villamartín u uit om andere plaatsen te bezoeken: Torrevieja, Orihuela, Elche, Alicante, Cartagena, Murcia …
De luchthaven Alicante-Elche ligt op 54 km afstand en Murcia-San Javier ligt op 25 km afstand.
In Villamartín heb je alles om van het leven te genieten in elk seizoen met zijn meer dan 320 zonnige dagen per jaar.

Locatie: Villamartin
Provincie: Alicante
Stad: Villamartin
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's