Apartment in Villamartin (Alicante)

Apartment in Villamartin (Alicante)
189.900 EUR

Nieuwbouw – exclusieve appartementen met 3 slaapkamers en grote terrassen in Villamartin – Orihuela Costa. Nieuw wooncomplex van 80 appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers met grote terrassen.
20 exclusieve penthouses met 3 slaapkamers en 2 badkamers met privésolarium en jacuzzi.
Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers met ondergrondse parkeerplaats inbegrepen. Alle woningen zijn gebouwd volgens een zeer hoge standaard en bevatten vele voordelen, zoals ingebouwde kasten, pre-installatie van airconditioning, een groot privéterras of -tuin, penthouses met jacuzzi en buitenkeuken (gootsteen, kleine koelkast, 2 kluisjes met aluminium deuren) in het solarium, vloerverwarming in badkamers, keukenapparatuur (keramische kookplaat, afzuigkap, wasmachine, vaatwasser, oven, magnetron en koelkast). Bovendien krijgt elke woning zijn eigen parkeerplaats en kunnen bewoners genieten van het volledige gebruik van het gemeenschappelijk zwembad en de aangelegde tuinen, met meer dan 5.000 m2 groene zones met zwembaden, spa met jacuzzi, sauna, fitnessruimte en kinderruimtes.
Het wooncomplex ligt in Villamartín – een klein toeristisch stadje in het kustgebied van Orihuela Costa, de provincie Alicante, aan de zuidelijke Costa Blanca. Villamartin is een bevoorrechte plaats, dicht bij alle voorzieningen.
Opmerkelijk zijn de golfbanen, de stranden van Orihuela bekroond met de blauwe vlag en het winkelcentrum Zenia Boulevard met 150 winkels, allemaal gelegen op ongeveer 2 kilometer van het complex. Ook is hier de wekelijkse markt van Playa Flamenca en het gemeentelijk sportcentrum ligt op slechts 1 km afstand.
Villamartín nodigt u uit om andere plaatsen te bezoeken: Torrevieja, Orihuela, Elche, Alicante, Cartagena, Murcia … De luchthaven Alicante-Elche ligt op 54 km afstand en Murcia-San Javier ligt op 25 km afstand.
In Villamartín heb je alles om van het leven te genieten in elk seizoen met zijn meer dan 320 zonnige dagen per jaar.

 

BEZICHTIGINGS VERZOEK

Locatie: Villamartin
Provincie: Alicante
Stad: Villamartin
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's