Bungalow in Alicante (Torrevieja)

Bungalow in Alicante (Torrevieja)
65.000 EUR

Torrevieja, El Chaparral, Res. Mirador III, bungalow op de bovenste verdieping met gemeenschappelijk zwembad. Bungalow op de bovenste verdieping met heerlijk zonnig en privé solarium. Deze schoonheid wordt geleverd met 2 slaapkamers, 1 volledig gerenoveerde badkamer, een grote woonkamer met eetkamer en een grote open keuken, een groot solarium met prachtig uitzicht op de zoutmeren. In deze urbanisatie hebben we een prachtig gemeenschappelijk zwembad. Winkels, bars, pool-bar, etc. zijn op 5 minuten loopafstand van het pand.

El Chaparral is een residentiële urbanisatie en gemeenschap op slechts 3 km ten noorden van de grote stad Torrevieja aan de Costa Blanca Zuid. Het ligt naast het natuurpark Torrevieja, met een zeer gevarieerde fauna en zoute lagunes, waarvan er één bekend staat om zijn opvallende roze kleur.
Het waterpark Aquapark Flamingo omvat meanderende kleurrijke glijbanen en buitenzwembaden. Er zijn enkele kleine winkelcentra met plaatsen waar de hele dag koffie met toast of een Engels ontbijt wordt geserveerd en met buffetrestaurants met Chinees eten. Karaoke en livemuziek worden aangeboden in de buurtbars.
Het is ook binnen handbereik van de verschillende fantastische stranden van dit stuk kustlijn, allemaal met de ‘blauwe vlag’-status voor netheid en veiligheid.

Locatie: El Chaparral
Provincie: Alicante
Stad: Torrevieja
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Zwembad: ja

Foto's