Bungalow in Daya Nueva (Alicante)

Bungalow in Daya Nueva (Alicante)
205.000 EUR

Nieuwbouw – Bungalows met 2 of 3 slaapkamers met privézwembad en solarium in Daya Nueva. Mooie nieuwbouwbungalows in Daya Nueva. Gebouwd volgens een hoge standaard en met een frisse, moderne en lichte benadering van het ontwerp. Deze nieuwe bungalows zijn verdeeld over één verdieping en beschikken over een dakterras / solarium. Ze zijn voorzien van 2 of 3 slaapkamers, 2 badkamers, woon- / eetkamer, open keuken en een eigen zwembad met terras. Naast de weg parkeren.

De optie met drie slaapkamers is anders geprijsd, wat nog moet worden bevestigd en verdeeld over 2 verdiepingen. Er zal ook de mogelijkheid zijn van optionele extra’s zoals witgoed en vloerverwarming.

Het complex ligt in het kleine dorpje Daya Nueva, in het hart van de Vega Baja.

La Daya Nueva ligt in het zuiden van de provincie Alicante. Het is een kleine gemeente, die uitstekende verbindingen heeft met de belangrijkste steden, via de AP-7. Binnen 40 minuten is het gemakkelijk om de stranden van Guardamar en Torrevieja of de luchthaven van Alicante te bereiken.

Gelegen in een rustige en landelijke omgeving en toch dicht bij alle voorzieningen en op slechts 9 km. van de bekroonde stranden van Guardamar. Er zijn 5 golfbanen afstand tussen 5 en 18 km afstand.

Het heeft een zeer warm klimaat dat de voorkeur heeft vanwege de ligging – op korte afstand van de kust.

Locatie: Daya Nueva
Provincie: Alicante
Stad: Daya Nueva
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's