Bungalow in Guardamar del Segura (Alicante)

Bungalow in Guardamar del Segura (Alicante)
155.000 EUR

Nieuwbouw – bungalows met 2 slaapkamers – Guardamar. Dit nieuwe complex bestaat uit 30 bungalows en 1 duplex. Deze eigenschappen in moderne stijl bieden de beste materialen en het nieuwste ontwerp om optimaal te profiteren van de beste zonverlichting. Deze woonwijk biedt aangelegde gemeenschappelijke tuinen en een prachtig zwembad.

Bungalow op de begane grond
Deze bungalows op de begane grond hebben een open keuken en woonkamer, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Hoofdslaapkamer met en-suite badkamer. De bungalows op de begane grond hebben een voorterras van 16 m2 en een achtertuin van 12 m2. De bungalows op de begane grond op de begane grond beschikken over een tuin van 32 m2.

Bungalows op de bovenste verdieping
Deze bungalows op de bovenste verdieping bieden een open keuken en woonkamer, 2 slaapkamers en 2 badkamers, een grote slaapkamer met een eigen badkamer en een terras van 11 m2 met directe toegang vanuit de woonkamer. Op de bovenste verdieping heeft u een solarium van 64 m2 met uitzicht op de lagune en de omliggende gebieden.

El Raso ligt dicht bij het natuurpark la Mata, een idyllische plek voor liefhebbers van ontspannende wandelingen omgeven door de natuur, wijngaarden en frisse lucht. Hier kunt u het Interpretatiecentrum bezoeken en de talloze mogelijkheden ontdekken die dit park te bieden heeft, zonder twijfel is het de ideale plek voor liefhebbers van natuurtoerisme. Het prachtige strand van Guardamar ligt op slechts 5 minuten met de auto. Verder vindt u alle voorzieningen zoals bars, winkels, restaurants, enz. In de buurt van deze woonwijk.

 

Locatie: El Raso
Provincie: Alicante
Stad: Guardamar del Segura
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's