Bungalow in Orihuela Costa (Alicante)

Bungalow in Orihuela Costa (Alicante)
190.000 EUR

Nieuwbouw – Bungalows met 3 slaapkamers met tuin of solarium en gemeenschappelijk zwembad in La Florida – Orihuela Costa. Nieuw wooncomplex bestaat uit duplex met 3 slaapkamers en bungalows met 2 of 3 slaapkamers.

Duplex bestaat uit 3 slaapkamers en 2 badkamers met een perceel van 76 m2 en een solarium van 36 m2.

De bungalows op de begane grond bestaan ​​uit 3 slaapkamers en 2 badkamers met een tuin van 49,95 m2.

Bungalows op de bovenste verdieping bestaan ​​uit 3 slaapkamers en 2 badkamers met een solarium van 77,15 m2.

Bungalows op de begane grond en op de verdieping bestaan ​​uit 2 slaapkamers en 2 badkamers met een tuin van 33 m2 en een solarium van 60 m2.

Het complex heeft een gemeenschappelijk zwembad voor kinderen en volwassenen met een jacuzzi, tuinen, speeltuin en een parkeerplaats.

De residentie is gelegen in La Florida, in Orihuela Costa met zijn 16 km fijne zandstranden, rotsachtige baaien en sprankelend blauw water van de Middellandse Zee, die zich uitstrekt van Punta Prima (net ten zuiden van Torrevieja) en die Playa Flamenca, La Zenia, Cabo inneemt Roig, Villamartin, Campoamor en Mil Palmeras, inclusief hun vele urbanisaties (huisvesting en winkelontwikkelingen) langs de weg.

Als golf uw sport is, dan is Orihuela Costa de plaats voor u. Je hebt 4 uitstekende 18-holes golfbanen tot je beschikking: Golf Villamartín, Real Club de Golf de Campoamor, Golf Las Ramblas en Las Colinas.

Tegenwoordig is alles in Orihuela Costa ontworpen om het verblijf van de bezoeker te verbeteren. Met een netwerk van vestigingen met maximale kwalificatie, appartementencomplexen, zeilhavens & scholen, recreatiecentra, supermarkten, winkels, bars, disco’s … alles wat u nodig heeft voor een complete vakantie. In de winter en de herfst wordt alles opengehouden, omdat de bevolking het hele jaar door constant is.

De Orihuela Costa (provincie Alicante) geniet het voordeel van een van de gezondste plekken op aarde te zijn (WHO Statistics), met ongeveer 300 dagen zon per jaar en een gemiddelde jaartemperatuur van ongeveer 20 ºC, lage vervuiling en zeer weinig neerslag .

Locatie: La Florida
Provincie: Alicante
Stad: Orihuela Costa
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's