Bungalow in Pilar De La Horadada (Alicante)

Bungalow in Pilar De La Horadada (Alicante)
165.000 EUR

Nieuwbouw – Bungalows met 2 slaapkamers op 500 m van het strand in Mil Palmeras. Residentieel complex bestaande uit 2 moderne gebouwen met 23 appartementen, 96 bungalows op de begane grond en op de bovenste verdieping. Het ligt in een bevoorrechte omgeving met topkwaliteit en uitzicht op zee. Het complex heeft uitgestrekte tuinen, een speeltuin, een ondergrondse parkeergarage en een gemeenschappelijk zwembad met tuinen voor volwassenen en kinderen.
De appartementen met 2 en 3 slaapkamers zijn ontworpen met een voortreffelijke smaak, zorgen voor de binnenverdeling en zoeken altijd het grootste comfort voor de klant. Alle huizen hebben uitgebreide terrassen, waar u kunt genieten van een bevoorrecht uitzicht op zee.
De bungalows op de begane grond en op de bovenste verdieping hebben 2 en 3 slaapkamers, 2 badkamers en uitgebreide terrassen. De huizen op de begane grond hebben een tuin en de huizen op de bovenste verdieping hebben een groot solarium.
Pilar de la Horadada heeft alles om van de zee, de bergen en de zon te genieten. Het weer is typisch mediterraan met gemiddelde temperaturen van 18ºC, zachte briesjes en de zon schijnt meer dan 3200 uur per jaar.
Het heeft sportfaciliteiten om te voetballen, tennissen, bowlen, roeien, atletiek, fronton, binnenzwembad en klimmuur. In Torre de la Horadada vindt u een nautische club voor het beoefenen van zeilen, duiken en andere nautische sporten. Aan de binnenkant vindt u een prachtige golfbaan met 18 holes.

Locatie: Mil Palmeras
Provincie: Alicante
Stad: Pilar De La Horadada
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's