Bungalow in Polop (Alicante)

Bungalow in Polop (Alicante)
195.000 EUR

Nieuwbouw – bungalows met 3 slaapkamers, 15 minuten van de stranden van Benidorm. Deze nieuwe urbanisatie is gelegen in de woonwijk La Alberca, een enclave tussen de Middellandse Zee en de bergen. 15 minuten van de stranden van Benidorm en met snelle toegang tot vele diensten.

Verschillende typologieën:
– Bungalows met 2 of 3 slaapkamers op de begane grond of boven. Uitstekende optie met het hele huis op één verdieping, een pluspunt van comfort. De bungalows op de begane grond hebben een grote eigen voor- en achtertuin met parkeerplaats; de bungalows op de bovenste verdieping hebben een solarium en parkeerplaats.

– Halfvrijstaande hoekvilla’s met 2 of 3 slaapkamers, de perfecte oplossing voor onafhankelijkheid en privacy tegen een redelijke prijs. Met hoekperceel en solarium met uitzicht op zee.

De kwaliteiten en standaardafwerkingen van dit nieuwe werk zijn uitstekend: alle woningen zijn voorzien van automatische rolluiken, vloerverwarming in alle badkamers, pre-installatie van airconditioningkanalen, hydromassagekolom in badkamer ..

Bovendien is een geschenk voor een beperkte tijd ook inbegrepen als dank aan de promotor:
· Binnen- en buitenverlichting
· Schermen in badkamers
· En toestellen in de keuken!

The Residential heeft een verwarmd gemeenschappelijk zwembad waar u het hele jaar door van kunt genieten.
Ontdek je nieuwe favoriete plek tussen de zee en de bergen!

Locatie: Polop
Provincie: Alicante
Stad: Polop
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's