Bungalow in Punta Prima (Alicante)

Bungalow in Punta Prima (Alicante)
185.000 EUR

Punta Prima, Oasis Beach VIIMooie bungalow op de begane grond met 2 slaapkamers, 2 badkamers, een eigen ondergrondse parkeergarage, vlakbij het strand . ZUID-ORIENTATIE, appartement op de begane grond met uitzicht op het spectaculaire zwembad, de speeltuin en de groene omgeving.
Fantastische bungalow op de begane grond met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Gelegen in ‘OASIS BEACH VII’ in het super populaire gebied van PUNTA PRIMA dit prachtige appartement is perfect gelegen om te wandelen naar het strand en vele voorzieningen in de omgeving. Vlakbij is een van de beste winkelcentra die uitdrukkelijk in Spanje zijn gebouwd, La Zenia Boulevard, een winkelparadijs. Dit met een onuitputtelijke hoeveelheid banken, bars en restaurants, skelters en recreatieve voorzieningen maakt dit gebied tot een van de favorieten wereldwijd.
De woning bevindt zich op de begane grond. Een volledig uitgeruste kitchenette kijkt uit over de ruime woon / eetkamer. Er zijn twee slaapkamers, een met een eigen badkamer.
De woonkamer komt uit op een groot overdekt terras dat profiteert van volledig opvouwbare glazen luiken.
De woning is volledig ingericht en beschikt over airconditioning in alle kamers, een alarmsysteem. Dit prachtige appartement profiteert ook van een eigen ondergrondse parkeerplaats en een berging.
Een wenselijk appartement dat perfect is gelegen en klaar om te wonen, vakantie of huur en moet echt worden gezien.

 

BEZICHTIGINGS VERZOEK

Locatie: Punta Prima
Provincie: Alicante
Stad: Punta Prima
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's