Bungalow in Punta Prima (Alicante)

Bungalow in Punta Prima (Alicante)
195.000 EUR

Punta Prima, Oasis Beach VIII, bungalow op de bovenste verdieping met privésolarium en parkeerplaats. De penthouse is geschikt voor 2 tot 4 personen met 2 ruime slaapkamers en 2 moderne badkamers. Er is een volledig uitgeruste keuken, living, eetkamer, terras en een gezellig dakterras van 58 m2. Airconditioning, wasmachine, afwasmachine, oven en microgolfoven zijn eveneens aanwezig. Er is ook een beveiligde, ondergrondse parkeerplaats. Linnengoed en handdoeken zitten in het standaard pakket.

Het appartement maakt deel uit van de ‘Oasis Beach’ site in de Orihuela Costa regio. De moderne appartementen zijn rondom het grote, gemeenschappelijke zwembad gebouwd. Er is ook een kinderbad en een jacuzzi.

Oasis Beach is gelegen in Orihuela Costa, en staat internationaal bekend om zijn playas met mooie witte zandstranden en helder water. Diverse stranden in Orihuela Costa zijn onderscheiden met de Blauwe Vlag.

In de buurt bevinden zich tal van restaurants, banken, scholen, diverse winkels, enz. Ook het hospitaal is snel bereikbaar.

Strand op 1,3 km.

Het gloednieuwe en supergrote winkelcomplex La Zenia Boulevard ligt op wandelafstand van het complex.

Zin in een potje Golfen?  Op 5 minuten rijden zijn er golfbanen van Villamartin, Las Ramblas en Campoamor.

Het natuurpark ‘Salinas van Torrevieja’ ligt vlakbij.

Ook de luchthavens van Alicante en van San Javier (Murcia) liggen op respectievelijk 40 en 25 minuten rijden.

Locatie: Punta Prima
Provincie: Alicante
Stad: Punta Prima
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's