Bungalow in San Pedro del Pinatar (Murcia)

Bungalow in San Pedro del Pinatar (Murcia)
149.000 EUR

Nieuwbouw – bungalows met 2 slaapkamers, terrassen en een gemeenschappelijk zwembad in San Pedro del Pinatar. Nieuwe ontwikkeling van 2 villa’s met 3 slaapkamers met privé zwembad, 14 duplex met 4 slaapkamers en 12 bungalows met 2 slaapkamers. De residentie ligt in een bevoorrechte omgeving van San Pedro del Pinatar, op slechts een paar meter van de zee.

De villa’s en duplex hebben ondergrondse garages en opslagruimtes inbegrepen in de prijs, in het geval van de bungalows zijn optioneel en niet-verplicht. Alle accommodaties hebben een keuken met hoog en laag meubilair, een keramische kookplaat, een oven, een afzuigkap en een pre-installatie van airconditioning. Het complex heeft grote tuinen en een gemeenschappelijk zwembad.

Het complex ligt in een bevoorrechte omgeving: vlakbij de stranden van San Pedro del Pinatar en Lo Pagán, Costa Cálida, op loopafstand van het stadscentrum en op korte afstand van verschillende winkelcentra.

San Pedro del Pinatar ligt in het toeristische hart van de Costa Cálida. Gelegen tussen de Mar Menor en de Middellandse Zee, is deze kleine badplaats beroemd om zijn visachtergrond, therapeutische modderbaden, zoutvlakten en uitgestrekte zandstranden.

De grootste modderkijker in Europa is te vinden in San Pedro. Om hier te komen en jezelf niet van top tot teen te bedekken met zijn beroemde therapeutische modder zou een misdaad zijn! U kunt ervoor kiezen om het zelf te doen aan de kust of in de centra voor thalassotherapie aan de kust. En als u een klein stukje paradijs mee naar huis wilt nemen, vergeet dan niet dat u de modder in de centra voor thalassotherapie kunt kopen.

De wandeling langs de promenade is een andere die geen planning nodig heeft, omdat de spectaculaire kleuren van de zonsondergang, het panoramische uitzicht op de Mar Menor en de zachte zeewind je toch zullen trekken. Langs de promenade vindt u hotels, bars, restaurants en winkels van alle soorten.

In San Pedro del Pinatar kunt u genieten van onze twee zeeën. De kleinere zee, de Mar Menor, op stranden zoals La Mota, La Puntica en Villlananitos; en de grotere zee, de Middellandse Zee, met beschermde gebieden zoals playas de La Llana, die deel uitmaken van de Salinas en Arenales van San Pedro, Torre Derribada en de Mojón.

Als je van watersport houdt, zul je nergens anders meer vinden met meer keuze. De kalme en rustige wateren van zowel de Mar Menor als de Middellandse Zee zijn ideaal om te zeilen (inclusief catamarans), kajakken, windsurfen, jetski’s en duiken. Op welk niveau je ook bent, het is tijd om dicht bij de wind te zeilen en te genieten! Het Mar Menor Nautical Centre maakt dit allemaal heel gemakkelijk voor u met zijn vele verschillende centra en bijbehorende onderwijsscholen.

Locatie: San Pedro del Pinatar
Provincie: Murcia
Stad: San Pedro del Pinatar
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's