Bungalow in Torrevieja (Alicante)

Bungalow in Torrevieja (Alicante)
225.000 EUR

Nieuwbouw – Bungalows met 2 of 3 slaapkamers met tuin of solarium in Los Balcones – Torrevieja. Nieuwe woonwijk in Los Balcones – Torrevieja met 67 appartementen met 2 en 3 slaapkamers. De huizen hebben een berging en een parkeerplaats in de kelder. De bungalows op de begane grond hebben een eigen tuin en de bovenverdiepingen hebben een eigen solarium met een prachtig uitzicht op de lagune van Torrevieja.
De appartementen hebben een prachtige tuin met uitgebreide wandelingen, overloopzwembad, zwemgedeelte voor kinderen en een jacuzzi.
Los Balcones is een bloeiende woonwijk en gemeenschap op slechts 3 km ten zuiden van het enorme stadje Torrevieja aan de zuidelijke Costa Blanca (aan de Orihuela Costa), pal naast het zoutwatermeer Torrevieja en zeer dicht bij het ziekenhuis.
Los Balcones is een populaire toeristische bestemming vanwege de nabijheid van vele mooie golfbanen en stranden in de regio Orihuela Costa in Spanje.
 Veel mensen hebben onroerend goed gekocht in Los Balcones en wonen er nu het hele jaar door.
 Alle winkels, bars en restaurants liggen in de buurt.
De bekende golfbanen van de omgeving zijn gemakkelijk te bereiken.
Naast de ontwikkeling bij de beroemde zoutwaterlagune van Torrevieja zijn er meer dan 200 vogelsoorten te observeren.
Dit is een geweldige omgeving om te wandelen, fietsen en paardrijden.
Het is ook gemakkelijk te bereiken vanaf de verschillende fantastische stranden van dit stuk kust, allemaal met de status ‘blauwe vlag’ voor netheid en veiligheid.

Locatie: Los Balcones
Provincie: Alicante
Stad: Torrevieja
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's