Bungalow in Torrevieja (Alicante)

Bungalow in Torrevieja (Alicante)
165.000 EUR

Nieuwbouw – bungalow met 2 of 3 slaapkamers, terrassen, gemeenschappelijk zwembad en parkeren in Torrevieja. Dit complex in mediterrane stijl bestaat uit bungalows met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. De bungalows op de begane grond hebben twee of drie slaapkamers (optioneel) en twee badkamers. De bungalows op de bovenste verdieping hebben een solarium van 54 m2. Een ander type woning in dit complex is duplex met drie slaapkamers en drie badkamers.
Gladde verf op de muren, betegelde vloeren, inbouwkasten, vloerverwarming in de badkamers, bars op de begane grond ramen. Het is een volledig afgesloten complex met gemeenschappelijk zwembad, kinderbad en verwarmde jacuzzi, groene zones waar u kunt genieten van vrije tijd en een uitstekend mediterraan klimaat. Parkeren binnen het complex.
Het resort ligt zeer dicht bij alle voorzieningen, waaronder supermarkten, bars, winkelcentra, restaurants, openbaar vervoer en op slechts 5 minuten rijden van het strand van La Mata. De vrijdagmarkt van Torrevieja bevindt zich op slechts 400 meter van uw nieuwe woning. Perfecte woning voor lang of kort verblijf, gebouwd met hoogwaardige materialen en afgewerkt met natuursteen.

 

BEZICHTIGINGS VERZOEK

Locatie: Sector 25
Provincie: Alicante
Stad: Torrevieja
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's