Bungalow in Torrevieja (Alicante)

Bungalow in Torrevieja (Alicante)
215.000 EUR

Nieuwbouw – Bungalows met 2 of 3 slaapkamers met tuin of solarium in Los Balcones – Torrevieja. Nieuwe woonwijk in Los Balcones – Torrevieja van 67 huizen met 2 en 3 slaapkamers. De huizen hebben een berging en een parkeerplaats in de kelder. De bungalows op de begane grond hebben een eigen tuin en de bovenverdiepingen hebben een eigen solarium met een prachtig uitzicht op de lagune van Torrevieja.
De huizen hebben een prachtige tuin met uitgebreide wandelingen, een oneindig infinity-zwembad, een kindergedeelte en een jacuzzi.
Los Balcones is een residentiële ontwikkeling op slechts 3 km ten zuiden van de grote stad Torrevieja in de Costa Blanca Zuid, direct naast de Salinas de Torrevieja en zeer dicht bij het ziekenhuis.
Los Balcones is een populaire toeristische bestemming vanwege de nabijheid van vele golfbanen en stranden in de regio Orihuela Costa.
Veel mensen hebben eigendommen gekocht in Los Balcones en wonen er nu het hele jaar.
Alle winkels, bars en restaurants zijn heel dichtbij.
De bekende golfbanen in de omgeving zijn gemakkelijk bereikbaar.
Naast Los Balcones ligt de beroemde zoutwaterlagune – Salinos de Torrevieja, waar u meer dan 200 vogelsoorten kunt zien.
Dit is een ideaal gebied om te wandelen, fietsen en paardrijden.
Daarnaast zijn er op loopafstand verschillende fantastische stranden, allemaal gemarkeerd met ‘blauwe vlag’ voor netheid en veiligheid.

Locatie: Los Balcones
Provincie: Alicante
Stad: Torrevieja
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's