Bungalow in Villamartin (Alicante)

Bungalow in Villamartin (Alicante)
127.000 EUR

Mooie en ruime bungalow-duplex met 2 slaapkamers en 2 badkamers op slechts een steenworp afstand van de golfbaan van Villamartin. Spectaculair op het zuiden gelegen herenhuis van 100m², gelegen in het hart van Villamartin tegenover de golfclub. Deze woning bestaat uit een ruime woonkamer met directe toegang tot het terras, keuken met ontbijtbar, 1 badkamer en 1 toilet, 2 slaapkamers en 2 terrassen. Gelegen op slechts 3 km van het strand van La Zenia. Het is volledig gemeubileerd en uitgerust verkocht, dicht bij alle voorzieningen.

Villamartín is een klein toeristisch stadje in het kustgebied van Orihuela Costa, het ligt op ongeveer 3 km van de zee. Villamartin wordt omringd door golfbanen, talloze groene gebieden met pijnbomen en palmbomen. Op het centrale plein zijn winkels, supermarkten, restaurants en cafés, bars, een bank, nachtclubs. Ook in Villamartín zijn winkel- en sportcentra, internationale scholen.
Onder de talrijke constructies zijn wooncomplexen en ontwikkelingen met moderne appartementen en herenhuizen, privé villa’s van eerste klasse. De meeste wooncomplexen hebben gemeenschappelijke zwembaden, speeltuinen, tennisbanen en ontspanningsruimtes.

Locatie: Golf
Provincie: Alicante
Stad: Villamartin
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's