Country house in Valencia (Alicante)

Country house in Valencia (Alicante)
295.000 EUR

. Landelijk chalet (280m2) met aangrenzend commercieel magazijn (160m2) gebouwd op een grond van 12.957m2 (15.54 fanegadas) in de gemeente Benigánim!

Gelegen in een rustige landelijke omgeving op een met gras begroeid perceel met olijfbomen van 13.000 m2, op slechts 10 minuten van het stadscentrum, is dit familiehuis gebouwd met materialen van topkwaliteit, een combinatie van Mallorca-invloed met rustieke elementen. Verdeeld over één verdieping, zijn de 200m2 terracotta tegelvloeren verdeeld in een woonkamer, eetkamer, rustieke keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het pand is aangesloten op een waterleiding en heeft Wi-Fi, een inbraakalarm, CCTV-beveiligingscamera’s en geniet van gratis energie van op het dak gemonteerde fotovoltaïsche panelen en een windturbinegenerator; Dus geen energierekening te betalen!

Het pand biedt een extra onderbouw van 80 m2, perfect om te verbouwen tot een kantoor, werkplaats, gymnasium of gewoon als parkeerplaats in de garage. Geniet van een panoramisch uitzicht op de bergen vanaf een schaduwrijk terras met een aangrenzend verlicht zwembad dat u uitnodigt om te ontspannen en te genieten van de puur mediterrane omgeving.

Ook inbegrepen in de vraagprijs is een bedrijfsruimte van 160m2, ideaal om vanuit huis uw eigen bedrijf te starten of tegen zeer lage kosten om te bouwen tot een huis met 3 slaapkamers! Het naastgelegen magazijn heeft veel potentie voor diverse commerciële ondernemingen. De locatie leent zich in het bijzonder voor een ideale paardensportfaciliteit met kilometerslange trekking in het open land en draven langs de rivier voor de deur met letterlijk geen wegen om over te steken. De vallei heeft het hele jaar door een klimaat met milde temperaturen, internationaal bekend om de teelt van zacht fruit, perfect om te genieten van de vele culturele activiteiten, de veelgeprezen festivals, het prachtige historische stadscentrum en de warme mensen.

Locatie: Benigánim
Provincie: Alicante
Stad: Valencia
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's