Penthouse in Finestrat (Alicante)

Penthouse in Finestrat (Alicante)
399.000 EUR

Finestrat, Camporrosso Village, Luxe Penthouse met uitzicht op zee. Dit grote luxe penthouse is gelegen in het prachtige Camporrosso Village complex in de kustplaats Finestrat, 3,5 km van de (zand)stranden van Benidorm en Cala de Finestrat. Deze prachtige stranden zijn meer dan 6 km lang en behoren tot de beste van Europa, bekroond met Blauwe Vlaggen van de Europese Unie, uitgereikt voor de kwaliteit van het water, de netheid en de diensten die ze bieden. Tussen Benidorm en Villajoyosa ligt de uitgestrekte gemeente Finestrat. Het pittoreske oude centrum ligt iets verder landinwaarts, prachtig gelegen op een heuvel. Er is een bushalte net buiten het complex en er is een tramhalte bij het grote winkelcentrum La Marina op nog geen 2 km afstand. Deze tram rijdt tussen Alicante en Valencia en stopt in Albir en Altea.

‘Camporrosso Village’ is een project met een indrukwekkend uitzicht op de skyline van Benidorm. Dit resort is uitgerust met vele luxe voorzieningen, waaronder sauna’s, buitenzwembad, verwarmd binnenzwembad, overloopzwembad, groot fitnesscentrum

en veel meer. Kortom alles om te ontspannen.

Het complex heeft een prachtige tuin, een groot mooi vormgegeven buitenzwembad met apart kinderbad, een groot binnenzwembad, sauna, fitnessruimte, paddle tennisbaan, kinderspeeltuin, een kleine supermarkt en een restaurant met bar/terras.

Het penthouse bestaat uit 2 slaapkamers, 2 badkamers, grote woonkamer, keuken, galerij en een groot terras met onovertroffen uitzicht op de zee-skyline van Benidorm-berg en urbanisatie, privé berging. hal type entree en een eigen parkeerplaats.
Het appartement wordt volledig gemeubileerd en uitgerust verkocht, inclusief tuinmeubelen en jacuzzi.

Locatie: Finestrat
Provincie: Alicante
Stad: Finestrat
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's