Penthouse in Orihuela Costa (Alicante)

Penthouse in Orihuela Costa (Alicante)
239.900 EUR

Nieuwbouw – Penthouse met solarium in Los Altos. Nieuwbouw – De woonwijk bestaat uit 12 blokken van elk 11 appartementen, grote tuinen, grote zwembaden, speeltuinen, een spa en een fitnessruimte.
De blokken zijn samengesteld uit appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Van 81 m2 huizen en van 20 m2 en tot 75 m2 terrassen, met parkeerplaats in de kelder.
De residentie is gelegen in Los Altos, Orihuela Costa, dicht bij vele lokale voorzieningen, waaronder supermarkten, restaurants, apotheken, boetieks, scholen, golfbanen, winkelcentra en 16 km zandstranden. De stranden van Orihuela Costa – waaronder Punta Prima, La Zenia, Cabo Roig, Campoamor, Playa Flamenca en Mil Palmeras – worden consequent bekroond met de opvallende blauwe vlag, volgens de milieuwetgeving van de Europese Gemeenschap, en hebben allemaal de nodige diensten voor toeristen en bezoekers. Bovendien bieden de stranden, baaien en havens het hele jaar door een breed scala aan nautische sporten als resultaat van het mediterrane weer, dat zorgt voor een gemiddelde temperatuur van 20 graden Celsius en meer dan 300 dagen zon per jaar.

 

Locatie: Los Altos
Provincie: Alicante
Stad: Orihuela Costa
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's