Penthouse in Torrevieja (Alicante)

Penthouse in Torrevieja (Alicante)
105.900 EUR

Nieuwbouw – penthouses met 2 slaapkamers en een eigen solarium, op 600 m van het strand, in het centrum van Torrevieja. Appartementsgebouw in het centrum van Torrevieja (Alicante), verdeeld over 4 verdiepingen + penthouses, met 2 kelderverdiepingen voor garages en opslagruimtes, verdeeld in 6 verschillende typen gloednieuwe woonappartementen. De appartementen zijn voorzien van airconditioning, warm of koud, 1 of 2 slaapkamers, een woonkamer, een keuken en een badkamer. Daarnaast bestaat de 5e verdieping uit penthouses met een eigen solárium en appartementen op de begane grond hebben een eigen terras.
– Appartementen met 1 slaapkamer vanaf 59.900 €.
– Penthouses met een eigen terras vanaf 104.900 €.
– Appartementen met 2 slaapkamers vanaf 89.900 €.
Het comfort, de functionaliteit en uniforme verdelingen op zoek naar de zonnigheid van hun kamers, zijn de belangrijkste kenmerken van de huizen, dit samen met de uitrusting van hun keukens en een goed niveau van kwaliteiten en afwerkingen, maken van de verwerving van elk van zijn eenheden een perfecte plek om te wonen en een uitstekende investering.
Het gebouw heeft een onvergelijkbare ligging, gelegen in een woonwijk in het centrum van Torrevieja (Alicante), op slechts 600 meter van prachtige stranden met fijn zand, dicht bij het populaire park "Las Naciones", en op slechts 300 meter van een van de meest Europese belangrijk winkel- en uitgaanscentrum.
Om te worden gevestigd in het centrum van Torrevieja, heeft de geconsolideerde omgeving allerlei soorten diensten (supermarkten, apotheken, banken, scholen, winkelgebieden, …), die bijdragen aan de bewoners of huurders van het comfort dat de toegang garandeert tot ze (onnodig gebruik van het voertuig, snelle beweging tussen verschillende delen van de stad, enz.), en niet voorbijgaan aan de belangrijke aantrekkingskracht die directe voetgangers toegang tot de meest emblematische zandstranden van de stad en de jachthaven impliceert.
Directe verbinding met de snelweg van de Middellandse Zee, Torrevieja ligt op minder dan een uur van: Alicante, Murcia, Elche, Cartagena en La Manga del Mar Menor.
Het heeft tal van verbindingen met de bus, stedelijk en interstedelijk vervoer en directe verbindingen met de belangrijkste stranden in de omgeving.
Torrevieja City is een kustplaats gelegen in een landschap van hoge ecologische en landschappelijke waarde, aan de oevers van de Middellandse Zee en naast de lagunes van La Mata en Torrevieja, deze twee prachtige zoutwaterlagunes met een hoge ecologische waarde erkend, creëren een bijzonder en gezond microklimaat. Torrevieja met een lange traditie van zeevaart, met een klimaat en bevoorrechte stranden, is het een toeristische bestemming geworden van de eerste orde. Dynamisch en gastvrij, presenteert het zich met grote illusies die zich afspelen in innovatieve projecten die u, samen met het bestaande culturele, sportieve en recreatieve aanbod, zullen aanmoedigen om er te bezoeken en er te wonen. De ligging in het zuiden van de Valenciaanse gemeenschap maakt het tot een van de belangrijkste toeristische enclaves van de Spaanse Levante.

Locatie: Centro
Provincie: Alicante
Stad: Torrevieja
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's