Townhouse in Benidorm (Alicante)

Townhouse in Benidorm (Alicante)
169.900 EUR

Nieuwbouw – Herenhuizen met 2 of 3 slaapkamers met solarium en een panoramisch uitzicht op Benidorm en de Middellandse Zee. De 44 herenhuizen van het nieuwe wooncomplex zijn beschikbaar in twee modellen: met 2 slaapkamers en 2 badkamers of met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Ze hebben een parkeerplaats, een tuin, een gemeenschappelijk zwembad, een terras en een solarium, met een prachtig panoramisch uitzicht op Benidorm en de Middellandse Zee.
Bij het ontwerpen van onze huizen hebben we gedacht aan een huis met alle comfort, dat volledig heeft geprofiteerd van het zonlicht en we hebben gekozen voor de beste materialen, zowel buiten als in het interieur.
Het complex bevindt zich op een perceel van 18.300 m² waarvan 3.000 m² groen is en heeft uitstekende gemeenschappelijke ruimtes met een groot strand-type zwembad met palmbomen en een kindergedeelte.
De residentie bevindt zich in de zone Finestrat-Benidorm (Costa Blanca). Vanwege de geografische ligging kunt u genieten van een uniek uitzicht op de kust en de skyline van Benidorm, evenals de Middellandse Zee waardoor het een unieke plek is om te genieten van de zon van Spanje. Op ongeveer 30 minuten afstand ligt de stad Alicante met de internationale luchthaven en het hogesnelheidstreinstation waarmee u in slechts een paar uur naar Madrid kunt gaan.
Binnen een straal van 3 km kunt u genieten van de themaparken Aqua Natura, Terra Mitica, Terra Natura, Aqualandia en Mundomar, waar uw kinderen en u zullen genieten van de attracties en het heerlijke klimaat van het gebied.
Of als u van sport houdt, kunt u het doen op de golfbanen van Sierra Cortina en Villaitana, of gaan wandelen en klimmen op Puig Campana, een onvergelijkbare natuurlijke plek, of genieten van watersporten.
Vanwege de nabijheid van de kust kunt u genieten van de prachtige stranden van Levante, Poniente en Cala de Finestrat, met meer dan 6 km lengte, die behoren tot de beste stranden van Europa die door de Europese Unie met blauwe vlaggen zijn toegekend voor de kwaliteit van haar wateren, zijn netheid en de diensten die het biedt.
Als u op zoek bent naar uw huis in de buurt van de zee en de bergen in een natuurlijke omgeving, dicht bij alle voorzieningen, met grote groene gebieden waar u kunt genieten van de zon, met een prachtig panoramisch uitzicht op Benidorm, dan is het uw thuis.

Locatie: Finestrat
Provincie: Alicante
Stad: Benidorm
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's