Townhouse in Cabo Roig (Alicante)

Townhouse in Cabo Roig (Alicante)
229.000 EUR

Cabo Roig, groot herenhuis met 4 slaapkamers vlakbij het strand. Ontdek uw oase aan zee in Cabo Roig! Deze ruime Large Townhouse biedt u de mogelijkheid om vlakbij het strand te wonen in een exclusieve en rustige omgeving.

Met 4 slaapkamers en 2 badkamers is deze woning ideaal voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar een toevluchtsoord aan zee. Geniet van het comfort van een gemeenschappelijk zwembad en ontspan in uw eigen privétuin van 68 m2, waar u barbecues met vrienden kunt organiseren of gewoon kunt ontspannen midden in de natuur.

Met een noordoostelijke oriëntatie biedt dit herenhuis van 96 m2 u een panoramisch uitzicht op de weelderige tuin en kunt u optimaal profiteren van natuurlijk licht. Daarnaast heeft het een solarium van 35 m2, de perfecte plek om te zonnebaden of ’s nachts naar de sterren te kijken.

Met het strand op slechts 750 meter afstand kunt u genieten van wandelingen langs de zee en ontspannende dagen op het gouden zand. En als u zin ​​heeft om te verkennen: de luchthaven ligt op slechts 42 km afstand en de dichtstbijzijnde stad ligt op 5 km afstand. Voor golfliefhebbers zijn er golfbanen op slechts 5 km afstand.

Dit herenhuis, gebouwd in 2000, combineert traditionele charme met moderne voorzieningen en biedt u de levensstijl die u altijd al wilde hebben aan de Middellandse Zee.

Mis deze unieke kans om in het paradijs te leven niet! Neem vandaag nog contact met ons op om een ​​bezoek te plannen en van dit herenhuis uw nieuwe thuis in Cabo Roig te maken.

Locatie: Cabo Roig
Provincie: Alicante
Stad: Cabo Roig
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's