Townhouse in Polop de la Marina (Alicante)

Townhouse in Polop de la Marina (Alicante)
450.000 EUR

Nieuwbouw – villa’s met 3 slaapkamers, op een perceel van 700 m² in Polop de la Marina. Nieuw gebouwde villa’s met 3 slaapkamers, 2 badkamers, ingerichte keuken, een grote eetkamer plus tuin en privé zwembad (optioneel).

Solarium is optioneel. . Een mix van luxe en comfort. Deze villa is het huis van je dromen.

De villa’s bevinden zich in Polop de la Marina.

Polop, dorp van 4.500 inwoners, in de buurt van Guadalest, Benidorm, Altea en Alfaz del Pi. Tot 53 km van Alicante. In het hart van de Costa Blanca.

Binnen een straal van 3 km vindt u de themaparken van Aqua Natura, Terra Mitica, Terra Natura, Aqualandia en Mundomar, waar uw kinderen en u zullen genieten van de attracties en het heerlijke klimaat van het gebied.

Of als u van sport houdt, kunt u het doen op de golfbanen van Sierra Cortina en Villaitana, of gaan wandelen en klimmen op Puig Campana, een onvergelijkbare natuurlijke plek, of genieten van watersporten.

Vanwege de nabijheid van de kust kunt u genieten van de prachtige stranden van Levante, Poniente en Cala de Finestrat, met meer dan 6 km lengte, die behoren tot de beste stranden van Europa die door de Europese Unie met blauwe vlaggen zijn toegekend voor de kwaliteit van haar wateren, zijn netheid en de diensten die het biedt.

Als u op zoek bent naar uw huis in een natuurlijke omgeving, dicht bij alle voorzieningen, met grote groene gebieden waar u kunt genieten van de zon, met een prachtig panoramisch uitzicht, dan is het uw thuis.

Locatie: Polop de la Marina
Provincie: Alicante
Stad: Polop de la Marina
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's