Townhouse in San Pedro del Pinatar (Murcia)

Townhouse in San Pedro del Pinatar (Murcia)
284.900 EUR

Nieuwbouw – Herenhuizen met 4 slaapkamers en privézwembad in San Pedro del Pinatar. Een nieuw complex van 9 herenhuizen met privé zwembad, binnenplaats, parkeerplaats op het perceel, terras, tuin en solarium in San Pedro del Pinatar, vlakbij de stranden van Murcia, Costa Cálida. Dicht bij parken, sportfaciliteiten en diensten.

De herenhuizen hebben 3 of 4 slaapkamers en 2 ingerichte badkamers. Ontworpen met een eigentijdse stijl en open concept, bestaande uit een ingerichte keuken, woon-eetkamer. De woning heeft een eigen parkeerplaats op het oppervlak, een privézwembad met verlichting en douche, een binnenplaats, een terras, een tuin en een solarium.

Ons idee was om een ​​nieuw concept te creëren en het pand te focussen op de binnenpatio om meer licht en ruimte te krijgen. Dan kijken woonkamer, keuken en slaapkamer op de begane grond ernaartoe en eveneens zijn de twee slaapkamers en studio boven ermee verbonden.

De woning zal voldoen aan de hoogste normen en zal worden uitgerust met:
Privé zwembad met verlichting en douche
Keuken volledig ingericht en uitgerust met Balay elektrische apparaten inbegrepen: koelkast, keramische kookplaat, oven en magnetron op kolom, afzuigkap en geïntegreerde vaatwasser.
Verlichting: interieur in keuken, woonkamer, hal en badkamers met led-spots. Gevel wandlampen. Wandgeïntegreerde led-spots in de tuin en het solarium
Gevoerde kasten met lades
Volledig ingerichte badkamers, met zwevend toilet, badmeubel, spiegel en doucheschermen
Pre-installatie voor airconditioner via kanalen
Parkeerplaats binnen het perceel
Tuin
Binnenpatio

Locatie: San Pedro del Pinatar
Provincie: Murcia
Stad: San Pedro del Pinatar
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's