Villa in Benijofar (Alicante)

Villa in Benijofar (Alicante)
339.900 EUR

Nieuwbouw – villa’s met solarium en privézwembad, Benijofar. Een uniek project van 8 ongelooflijke villa’s naast de hoofdstraten van de stad Benijófar in het hart van de Costa Blanca. Benijófar ligt op slechts 10 minuten rijden van de lange witte zandstranden van Guardamar en op 20 minuten rijden van de luchthaven van Alicante met regelmatige vluchten naar heel Europa.
Het complex ligt aan de buitenkant van de hoofdstraat van de stad, dus alle voorzieningen zijn op korte loopafstand – bars, restaurants, banken, apotheek, medisch centrum, gemeentehuis, school, etc. – waardoor het een van de perfecte plekken is om te vinden een nieuw huis aan de Costa Blanca van Spanje.
Alle villa’s hebben een perceel van 300m2 met privé zwembad en garage. Het is een huis met 3 slaapkamers met 2 badkamers en een groot solarium op het dak, een berging en een afgewerkte tuin. De luxe slaapkamer heeft niet alleen een grote kleedkamer, maar ook een unieke badkamer met vloerverwarming.
De andere twee slaapkamers zijn ook van een groot formaat en worden ook als tweepersoonskamers beschouwd. De keuken, origineel qua ontwerp, maar zowel functioneel als elegant; Het heeft een groot werkoppervlak en een bijkeuken grenzend aan de wasmachine en energiebesparende warmwaterboiler "aerothermia". In het solarium van deze accommodatie kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de bergen van de Sierra de Callosa en de omliggende sinaasappelbomen van de Vega Baja. Als u op zoek bent naar een mooi huis, op loopafstand van alle voorzieningen, allemaal op één verdieping met uw eigen privézwembad, dan is het de plek voor u in Benijofar.

Locatie: Benijofar
Provincie: Alicante
Stad: Benijofar
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's