Villa in Cabo de Palos (Murcia)

Villa in Cabo de Palos (Murcia)
3.950.000 EUR

Nieuwbouw – exclusieve luxe villa met 5 slaapkamers en panoramisch uitzicht op zee – Cabo de Palos. Met het bestudeerde ontwerp van de villa op basis van duidelijke lijnen, kubusvormig en functioneel, probeert de Zwitserse architect MASSIMO DI CAUDO te breken met de traditionele woningbouwontwikkelingen die typerend zijn voor de Spaanse kust.
Een microklimaat wordt uitgebreid naar elke leefruimte dankzij het ontwerp en de verdeling van de binnenruimten, die samen met de thermische en akoestische isolatie van de villa, een harmonieuze en comfortabele omgeving creëren, met speciale nadruk op duurzame en respectvolle huisvesting met de omgeving.
Zorgend voor het kleinste detail in de afwerking, met behulp van materialen van de hoogste kwaliteit, persoonlijk ontwerp en luxe, zonder het maximum aan comfort te vergeten, krijgt u het genot van de villa zowel in de zomer als in de zachte winter, waardoor het het hele jaar door leefbaar is.
Gelegen in Cala Medina, een paradijs voor uitstapjes, waar u kunt genieten van de kustlijn, de onmetelijkheid van de Middellandse Zee, de zonsopkomsten en zonsondergangen zonder enige aangrenzende accommodatie die dit voorkomt.
Omringd door paradijselijke inhammen voor het bad en om nautische sporten te beoefenen, naast een paradijs voor de liefhebbers van het duiken. Vijf minuten van de jachthaven van Cabo de Palos, de promenade en restaurants waar u het beste mediterrane dieet kunt proeven.
Drie minuten van de snelweg en slechts 12 km van het prestigieuze La Manga Club Resort.

Perceel van 1000 vierkante meter, 585 vierkante meter gebouwd met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, spectaculaire kliffen en de vuurtoren van Cabo de Palos.
De villa beschikt over een volledig afgewerkte tuin van 805 M2, met privézwembad (ZIJ OPGENOMEN OPTIONEEL), lift, garage, SPA met jacuzzi, sauna en douches (OPTIONEEL), barbecue (OPTIONEEL) airconditioning, vloerverwarming, 5 slaapkamers, 3 badkamers volledig afgewerkt, met materialen om uit te kiezen, 2 afgewerkte toiletten, op maat gemaakte designkeuken volledig ingericht, woonkamer, eetkamer, wasruimte, berging, garage voor twee auto’s en parkeergelegenheid voor een extra, verschillende terrassen, solarium en veranda.

Locatie: Cabo de Palos
Provincie: Murcia
Stad: Cabo de Palos
Aantal slaapkamers: 5
Aantal badkamers: 5
Zwembad: ja

Foto's