Villa in Cabo Roig (Alicante)

Villa in Cabo Roig (Alicante)
389.900 EUR

Nieuwe constructie – 3 slaapkamer villa’s met zwembad en solarium met uitzicht op zee in Cabo Roig – Orihuela Costa. Residentieel complex bestaande uit 32 onafhankelijke villa’s met een modern ontwerp, met een eigen zwembad en uitzicht op zee, gelegen in het gebied van Orihuela Costa, in Cabo Roig.
Elke villa heeft: 3 slaapkamers, 3 badkamers, 80m² kelder, tuin en privé zwembad. Naast een groot solarium om te genieten van de mediterrane zon en het uitzicht op zee. Gebouwd met de hoogste kwaliteiten en luxe materialen.
Elke villa heeft 3 verdiepingen en een enorme kelder van 85m 2.
Op de begane grond is er een lichte open ruimte met een woonkamer en een keuken. Er is een toilet en wasruimte, plus een tweepersoonskamer met een eigen badkamer, perfect voor de gasten. Dezelfde verdieping heeft directe toegang tot het privézwembad.
De eerste verdieping heeft 2 slaapkamers, beide met een eigen badkamer en toegang tot uw eigen balkon om totale privacy te hebben.
Een comfortabele trap leidt naar het grote solarium van 60m2 waar u kunt genieten van de mediterrane zon en een panoramisch uitzicht op de zee en de omgeving.
Cabo Roig heeft een prachtig klimaat, uitstekende stranden en het grootste winkelcentrum van Alicante. Met een gemiddelde temperatuur van 20 graden is de kustlijn van cabo Roig een ruimte met 15 prachtige baaien en stranden van fijn goudkleurig zand om elke dag van te genieten, inclusief watersporten zoals flyboard, omdat de Middellandse Zee warm en kalm is.
Het complex ligt in een bevoorrechte omgeving waar u kunt genieten van uw vrije tijd, vooral golf, want er zijn 3 banen van 18 holes (Villamartin, las Ramblas en Campoamor).
Om te winkelen is er het winkelcentrum Zenia Boulevard. Een open plek met meer dan 150 winkels en een brede en gevarieerde keuze aan amusement en restauratie.
Zowel voor kleine uitstapjes als voor reizen is de toegang tot de snelweg erg dichtbij en in slechts 30 minuten bereikt u Alicante, waar de internationale luchthaven en het treinstation zich bevinden.

Locatie: Lomas De Cabo Roig
Provincie: Alicante
Stad: Cabo Roig
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 3
Zwembad: ja

Foto's