Villa in Cabo Roig (Alicante)

Villa in Cabo Roig (Alicante)
289.900 EUR

Nieuwbouw – villa’s met privé zwembad, solarium en uitzicht op zee in Cabo Roig – Orihuela Costa. Modern wooncomplex met 31 villa’s.
Elke villa heeft een eigen zwembad en is gelegen in Cabo Roig, het beste deel van Orihuela Costa, met een prachtig uitzicht op de zee.
Cabo Roig heeft een prachtig klimaat, uitstekende stranden en het grootste winkelcentrum van Alicante. Met een gemiddelde temperatuur van 20 graden is de kustlijn van cabo Roig een ruimte met 15 prachtige baaien en stranden van fijn goudkleurig zand om elke dag van te genieten, inclusief watersporten zoals flyboard, omdat de Middellandse Zee warm en kalm is.
Het complex ligt in een bevoorrechte omgeving waar u kunt genieten van uw vrije tijd, vooral golf, want er zijn 3 banen van 18 holes (Villamartin, las Ramblas en Campoamor).
Om te winkelen is er het winkelcentrum Zenia Boulevard. Een open plek met meer dan 150 winkels en een brede en gevarieerde keuze aan amusement en restauratie.
Zowel voor kleine uitstapjes als voor reizen is de toegang tot de snelweg erg dichtbij en in slechts 30 minuten bereikt u Alicante, waar de internationale luchthaven en het AVE-station zijn.
Het is een gesloten complex waar grondstoffen worden beveiligd.
Het is een gesloten complex waar veiligheid de boventoon voert.
De villa’s zijn 3 verdiepingen, met optionele kelder. Vanuit het solarium heeft u een prachtig uitzicht op de zee.
Op de begane grond bevindt zich de keuken, de woon-eetkamer met directe toegang tot het privézwembad, een slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer. Naar de eerste verdieping zijn er twee tweepersoonskamers met een eigen badkamer, een van hen met toegang tot een balkon, en ook toegang tot het terras van waaruit u het enorme solarium van bijna 40 m2 beklimt.
Alle huizen zijn gebouwd met de hoogste kwaliteit en in de beste omgeving om het hele jaar door van de rust en de hoge kwaliteit van het leven te genieten dat u de nabijheid geeft van de Dehesa de Campoamor en de Middellandse Zee.

Locatie: Lomas De Cabo Roig
Provincie: Alicante
Stad: Cabo Roig
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 3
Zwembad: ja

Foto's