Villa in Cabo Roig (Alicante)

Villa in Cabo Roig (Alicante)
455.000 EUR

Nieuwe constructie – Villa’s met privézwembad-Cabo Roig, Orihuela Costa . De residentie bestaat uit 22 onafhankelijke villa’s met een eigen zwembad en een eigen parkeerplaats.
Er zijn twee modellen van huizen. Het eerste model heeft een woonoppervlak van 213,87 m2 en bestaat uit 3 slaapkamers en 3 badkamers, waarvan 2 met een eigen badkamer en met de mogelijkheid van een kelder. Het tweede model is 201,84 m2 woonoppervlak en bestaat ook uit 3 slaapkamers en 3 badkamers, waarvan 2 met een eigen badkamer. Alle villa’s hebben het zwembad inbegrepen en de mogelijkheid om een ​​kelder met badkamer en slaapkamer te bouwen.
Naast de ontwikkeling, heb je tal van lokale voorzieningen, waaronder supermarkten, restaurants en vervoersdiensten. Het winkelcentrum Zenia Boulevard van 80.000 m², een van de belangrijkste winkelgebieden in de provincie, ligt ook vlakbij. Het prachtige strand van Campoamor, ideaal om te zwemmen, ligt op slechts 2 km afstand, terwijl de even fantastische stranden van La Zenia, Cabo Roig en Playa Flamenca ook vlakbij zijn. Binnen een straal van minder dan 5 km heeft u drie uitstekende 18-holes golfbanen tot uw beschikking: Golf Villamartín, Real Club de Golf de Campoamor en Golf Las Ramblas de Campoamor.

Locatie: Lomas De Cabo Roig
Provincie: Alicante
Stad: Cabo Roig
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 4
Zwembad: ja

Foto's