Villa in Cabo Roig (Alicante)

Villa in Cabo Roig (Alicante)
1.200.000 EUR

Cabo Roig, Luxe villa met 5 slaapkamers, perceel van 700 m2 met privézwembad. Luxe villa in de jachthaven van Cabo Roig, Orihuela Costa.

Luxe villa op een perceel van 711 m2 met een prachtige tuin met sinaasappel-, citroen- en palmbomen, zwembad, jacuzzi, barbecue en een zomerkeuken.

De villa is gebouwd op twee verdiepingen plus een solarium.

Op de begane grond is er een ruime woonkamer met toegang tot het zwembad en de tuinen, keuken met berging, kantoor, 1 slaapkamer met badkamer en suite, toilet en hal.

Op de tweede verdieping is er nog een woonkamer en drie slaapkamers, elk met een eigen badkamer.

Twee slaapkamers hebben toegang tot een privéterras.

Op de derde verdieping bevindt zich het solarium.

500m van het strand en de jachthaven.

Cabo Roig heeft een prachtig klimaat, uitstekende stranden en het grootste winkelcentrum van Alicante. Met een gemiddelde temperatuur van 20 graden is de kustlijn van cabo Roig een ruimte met 15 prachtige baaien en stranden van fijn goudkleurig zand om elke dag van te genieten, inclusief watersporten zoals flyboard, omdat de Middellandse Zee warm en kalm is.

Het is een bevoorrechte omgeving waar u kunt genieten van de vrije tijd, vooral golf, want er zijn 3 banen van 18 holes (Villamartin, las Ramblas en Campoamor).

Om te winkelen is er het winkelcentrum Zenia Boulevard. Een open plek met meer dan 150 winkels en een brede en gevarieerde keuze aan amusement en restauratie.

Zowel voor kleine uitstapjes als voor reizen is de toegang tot de snelweg erg dichtbij en in slechts 30 minuten bereikt u Alicante, waar de internationale luchthaven en het treinstation zich bevinden.

Locatie: Cabo Roig
Provincie: Alicante
Stad: Cabo Roig
Aantal slaapkamers: 5
Aantal badkamers: 5
Zwembad: ja

Foto's