Villa in Castalla (Alicante)

Villa in Castalla (Alicante)
309.950 EUR

Nieuwbouw – 4 slaapkamer villa met privé zwembad in Castalla – Costa Blanca Noord. De residentie bevindt zich in Castalla, in het noorden van Alicante. Omringd door groene gebieden, zal Castalla je verliefd maken op de locatie waar je geen betere plek vindt om te wonen of je vakantie door te brengen.
In onze promotie kunt u kiezen tussen twee verschillende modellen van woningen, van 2 tot 4 slaapkamers, met 2, 3 of 4 badkamers.
Vrijstaande villa’s gebouwd volgens de hoogste standaard en de nieuwste moderne ontwerpen gelegen in het idyllische gedeelte van Castalla. De woningen hebben allemaal hun eigen individuele perceel met privé zwembad en parkeerplaats en zijn ontworpen om de maximale hoeveelheid natuurlijk licht binnen te laten in de zeer ruime kamers.
Castalla ligt op een fantastische locatie in het binnenland van Alicante aan de Costa Blanca en biedt u de kans om te genieten van het prachtige berglandschap met zijn rust en natuurlijke schoonheid. Het oude vestingstadje Castalla staat hoog boven het omringende platteland en is rijk aan geschiedenis, heeft heerlijke lokale winkels en een traditionele zaterdagmarkt, ideaal om uw lokale producten te kopen, samen met uitstekende restaurants met heerlijke gerechten uit de streek.
Dus als u op zoek bent naar het perfecte landelijke toevluchtsoord onder de mediterrane zon, dan moet dit de plek zijn.

Locatie: Castalla
Provincie: Alicante
Stad: Castalla
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 4
Zwembad: ja

Foto's