Villa in Ciudad Quesada (Alicante)

Villa in Ciudad Quesada (Alicante)
429.999 EUR

Nieuwbouw – Luxe villa’s met 3 slaapkamers met zwembad en solarium in Ciudad Quesada. KEY READY! 

Nieuwe mooie woonwijk in Ciudad Quesada bestaande uit 50 luxe onafhankelijke villa’s.
Hier hebben we een selectie van fantastische villa’s met een eigentijds en elegant ontwerp die zijn gebouwd met de hoogste standaard van materialen en afwerkingen.
Je hebt de keuze tussen verschillende huismodellen. De villa’s hebben 3 grote slaapkamers met ingebouwde kasten en 3 badkamers met vloerverwarming.
De woon- en eetkamer is groot en ruim en er is een moderne open keuken.
Het beste deel is het prachtige zwembad met waterval, omgeven door een mooie patio die perfect is voor een diner onder de sterren op een hete zomeravond!
Alle kelders zijn optioneel in beide modellen.
Deze villa’s zijn gelegen in Ciudad Quesada, die begon als een stille kleine urbanisatie die snel uitgroeide tot een klein stadje. Op 10 minuten rijden landinwaarts van Guardamar vindt u deze charmante gemeenschap die het hele jaar door vol leven is.
Ciudad Quesada is een zeer internationale stad, maar in tegenstelling tot andere internationale gemeenschappen en buurten, is Ciudad Quesada net zo druk tijdens de wintermaanden als zomertijd. Het is een uitstekende keuze voor diegenen die hier meer dan een paar weken per jaar willen doorbrengen.
Je hebt alles wat je nodig hebt op korte afstanden, zoals winkels, banken, bars, restaurants, golfbanen en verschillende internationale scholen. Hier heb je bijvoorbeeld de Noorse school.
Je hebt ook geweldige gezondheidszorgfaciliteiten en Ciudad Quesada heeft zelfs een eigen gemeenteraad en politie, en de fantastische stranden van Guardamar en La Marina liggen op slechts 10 minuten rijden van huis.

Locatie: Ciudad Quesada
Provincie: Alicante
Stad: Ciudad Quesada
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 3
Zwembad: ja

Foto's