Villa in Ciudad Quesada (Alicante)

Villa in Ciudad Quesada (Alicante)
280.000 EUR

Prachtige villa met uitzicht op de lagune in Doña Pepa – Ciudad Quesada. Deze prachtige nieuw gebouwde villa ligt in de populaire wijk Doña Pepa.
Met uitzicht op het dak van de natuurlijke lagune en beschermd parkgebied, heeft deze accommodatie de perfecte mix van stedelijk wonen en de rust van het omliggende platteland.
Het pand biedt een gated ingang naar de urbanisatie deze eigenschap, waardoor het veilig genoeg is om de perfecte vakantie huis te maken of met de ruimte en comfort voor een full-time leven. Bij het betreden van de villa, merk je het stijlvolle zwembad samen met de prachtig gepresenteerde tuinen, perfect voor de lange zonnige dagen. De open lounge en eetkamer hebben veel daglicht en met de hoge plafonds blijft het gebied in de zomer aangenaam koel. Zet de lounge af met de keuken met eetbar en is uitgerust met alle moderne apparatuur en veel opbergruimte. Ook op dit niveau heeft u de benedenverdieping toilet, bijkeuken vlak bij de keuken en de eerste van de slaapkamers en en-suite badkamer met douche.
Op de eerste verdieping heb je nog twee tweepersoonsslaapkamers en een badkamer met douche toegang tot een prachtig split-level balkon dat uitkijkt over de tuin en het zwembad. Vanaf het balkon leidt de trap naar het solarium met een prachtig uitzicht en veel ruimte voor een jacuzzi en nog veel meer. Meubilair is bespreekbaar.

Locatie: Doña Pepa
Provincie: Alicante
Stad: Ciudad Quesada
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 3
Zwembad: ja

Foto's