Villa in Guardamar del Segura (Alicante)

Villa in Guardamar del Segura (Alicante)
357.000 EUR

Nieuwbouw – 3 slaapkamer individuele villa’s met solarium en privé zwembad – Guardamar. Nieuw complex van individuele villa’s met solarium en privézwembad.
Elke villa heeft 3 slaapkamers. De hoofdslaapkamer op de begane grond is ruim en heeft een badkamer en suite, nog twee slaapkamers op de bovenverdieping en hebben nog een complete badkamer en directe toegang tot het terras met een prachtig uitzicht. Daarnaast is er een derde toilet op de begane grond. De grote lichte woonkamer met dubbele hoogte plafond, een volledige keuken met meubels en een bar. Solarium van 41,30 m2 met pergola, douche en pre-installatie voor meer veelzijdig gebruik. We hebben dus een mogelijkheid om een ​​optionele 4e slaapkamer boven toe te voegen.
De buitenkant is afgewerkt met bestrating en tuin met planten en kunstgras. Elk huis heeft een eigen parkeerplaats. Optionele kelder en 4e slaapkamer.
Elke villa heeft een privézwembad van 6 x 3 m en een solarium met een prachtig uitzicht dat bij de prijs is inbegrepen. De verwarmde vloer in de badkamers en de pre-installatie van airconditioning zijn ook inbegrepen. De "all inclusive" badkamers hebben, meubels, spiegels en schermen.
Gelegen op slechts 25 minuten van de luchthaven El Altet, bevindt het complex zich in een bevoorrechte enclave, kunnen klanten genieten van meer dan 6 kilometer zand op het strand Las Dunas in Guardamar of reizen door het natuurpark van La Mata met verschillende routes, evenals vogelobservatoria, interpretatiecentrum, uitkijkpunten en picknickplaatsen.
Het complex ligt op slechts 2 kilometer afstand van het strand. De zeewind, de pittoreske kleuren van de zonsondergang boven het meer, de dennen, de sinaasappelbomen en eucalyptus creëren een sfeer van vrede en rust die al veel buren genieten.
Er zijn 5 verschillende golfbanen binnen 15 minuten rijden. In onze urbanisatie El Raso zijn er bars en restaurants, een supermarkt, een apotheek, een geldautomaat en andere voorzieningen.

Locatie: El Raso
Provincie: Alicante
Stad: Guardamar del Segura
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 3
Zwembad: ja

Foto's