Villa in Los Alcázares (Murcia)

Villa in Los Alcázares (Murcia)
250.000 EUR

Nieuwbouw – villa met privézwembad en solarium, op 400 m van het strand – Los Alcázares . Luxe ontwikkeling van slechts 41 vrijstaande villa’s in het centrum van Los Alcázares, op slechts 440 meter van het strand. De twee verdiepingen tellende eigenschappen bestaan ​​uit drie / vier slaapkamers (allemaal met inbouwkasten en een groot terras naar de slaapkamer), twee / drie badkamers (een en-suite en beide met vloerverwarming), volledig ingerichte geïntegreerde moderne keuken met ontbijtbar (inclusief witte goederen) en ruime open woon- / eetkamer die leidt naar een grote betegelde tuin met privézwembad en tot het solarium op het dak (compleet met zomerkeuken). Elke woning beschikt over een toegewezen parkeerplaats en berging in de gemeenschappelijke kelder.
Toestellen inbegrepen: koelkast, kookplaat, oven geheven, ingebouwde magnetron en afzuigkap. Afwasmachine geïntegreerd in de keuken.
Pre-installatie van airconditioning in de woonkamer en slaapkamers.
Los Alcázares, gelegen aan de oevers van de Mar Menor, is een klein stadje met meer dan 7 km kustlijn en biedt het hele jaar door talloze watersporten. Binnen een straal van 4 km liggen drie prestigieuze kampioenschapsgolfbanen: La Roda, La Serena en Mar Menor Golf Resort. De ontwikkeling is gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen AP-7 en N-332 en wordt onderhouden door San Javier Airport op slechts 5 km afstand.

Locatie: Los Alcázares
Provincie: Murcia
Stad: Los Alcázares
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's