Villa in San Javier (Murcia)

Villa in San Javier (Murcia)
985.000 EUR

Villa in mediterrane stijl met 7 slaapkamers, zwembad en garage in San Javier. Vrijstaand huis in mediterrane stijl, gelegen in een rustige woonwijk in San Javier, Murcia.
Het perceel heeft een totale oppervlakte van 700 m2, en het bebouwde oppervlak is 328’00 m2, met een kelder van 170 m2.
Het huis heeft een totaal van 498 m2 gebouwd met grote tuin van comfortabel onderhoud, privé zwembad van 10 x 5m met gemotoriseerde hefbare dekking die het in het winterseizoen dekt.
Bestaande uit 7 grote slaapkamers, de slaapkamer heeft een groot terras met een prachtig uitzicht op de tuin en het zwembad. 4 badkamers, keuken van 25 m2 gescheiden van de woonkamer en volledig ingericht met high-end apparaten van het merk Miele ingebed, waardoor de keuken een moderne uitstraling heeft.
Ruime en gezellige woonkamer van 35m2 met grote PVC-ramen die de hele dag door aangenaam licht bieden, zonder bars en veiligheidsalarm te vergeten.
De semi-kelder van 170 m2 is een perfect verblijf voor spelletjes voor het hele gezin, naast het hebben van een groot was- en strijkgedeelte. Garage met capaciteit voor 4 voertuigen
Verwarmingssysteem voor waterradiatoren en geleide airconditioning.
Het huis ligt op ongeveer 2 km van de stranden en de boulevard van Santiago de la Ribera. 4.5 km van San Javier International Airport, met gemakkelijke toegang tot de snelweg van de Middellandse Zee
Een aangename omgeving, omringd door onafhankelijke vrijstaande huizen waar u kunt genieten van de warmste winters van het schiereiland, en de zachtere zomers van de Middellandse Zeekust, dankzij de zachte bries van Levante. Als u een sportliefhebber bent, kunt u genieten van een uitgebreide infrastructuur. Op minder dan 10 km afstand vindt u de Nautical Club, golfbanen met internationale toernooien, tennisbanen en een breed etc.
In aanvulling op voldoende winkelgebied met supermarkten, winkels en restaurants binnen 5 minuten lopen.

 

Locatie: San Javier
Provincie: Murcia
Stad: San Javier
Aantal slaapkamers: 7
Aantal badkamers: 4
Zwembad: ja

Foto's