Villa in San Javier (Murcia)

Villa in San Javier (Murcia)
304.000 EUR

Nieuwbouw – 3 slaapkamer villa’s met privé zwembad, een paar meter van de golfbaan en 2 km van het strand – San Javier. Nieuwe woonwijk bestaande uit 20 vrijstaande villa’s met privé zwembad op de golfbaan "RODA GOLF", gelegen in San Javier (Murcia) en gebouwd met de beste kwaliteiten en afwerkingen.
Elke villa heeft 3 slaapkamers, 2 of 3 badkamers, een zwembad, grote terrassen en een eigen parkeerplaats.
Alle woningen hebben een parkeerplaats, pre-installatie van A / C, inbouwkasten in de slaapkamers, elektrisch bediende zonwering, zonnepanelen voor warm water, badkamermeubelen en doucheschermen, vloerverwarming in badkamers, ingerichte keuken, elektronische deurtelefoon, enz. .
De residentie is gelegen in Roda Golf & Beach Resort, een van de beste golfbanen van Costa Calida en Costa Blanca región. Daar kunt u genieten van een bevoorrechte omgeving en de beste service tijdens het beoefenen van uw favoriete sport. De golfbanen in Manga del Mar Menor hebben alle details en in de academie kunnen kinderen en volwassenen genieten van golflessen die worden gegeven door echte professionals van deze sport. De Roda-golfbaan is ontworpen door Dave Thomas, een prestigieuze wereldberoemde ontwerper, om de hoogste kwaliteitsnormen te overtreffen: 18 holes met verschillende moeilijkheidsgraden, waterhindernissen, dropzone, duidelijk aangegeven grenzen en een onverslaanbare omgeving – 1,5 kilometer van het strand.
De dichtstbijzijnde stad is Los Alcázares, op 2 km van het complex. Los Alcázares, gelegen aan de oevers van de Mar Menor, is een klein stadje met meer dan 7 km kustlijn en biedt het hele jaar door talloze watersporten.
De ontwikkeling is gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen AP-7 en N-332 en wordt onderhouden door San Javier Airport op slechts 5 km afstand.

Locatie: Golf
Provincie: Murcia
Stad: San Javier
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2
Zwembad: ja

Foto's