Villa in San Miguel De Salinas (Alicante)

Villa in San Miguel De Salinas (Alicante)
795.000 EUR

Nieuwbouw – luxe villa met zwembad en solarium op een bevoorrechte locatie – Las Colinas Golf & Country Club. Het wooncomplex bestaat uit 6 vrijstaande villa’s met twee verschillende soorten villa’s.

De villa’s genieten een bevoorrechte locatie in Las Colinas Golf & Country Club, met een indrukwekkend uitzicht over de golfbaan, die internationaal is erkend als een van de top 100 in continentaal Europa en de beste in Spanje. Bovendien is de locatie van elke villa in de Gemeenschap zorgvuldig geanalyseerd om optimaal gebruik te maken van zonlicht en een optimale integratie in de omgeving te bereiken.
Alle villa’s in de buitenruimtes zijn gepland als een uitbreiding van de binnenkamers en de grote ramen op de gevel bevorderen een gevoel van ruimte.
De villa’s genieten een prachtige locatie aan de voet van de golfbaan. De meeste zijn verdeeld over één verdieping. Ze kunnen als extra een garage op de kelderverdieping bevatten.
De villa’s hebben drie slaapkamers en een grote keuken en een woon / eetruimte. De functionele en horizontale lay-out stelt eigenaren in staat om ten volle van het privéterrein rondom het pand te genieten.
De grote ramen aan de voorzijde van de villa zijn volledig uitgebreid en vervangen de conventionele muur volledig en integreren het buitenlandschap met het interieur.
Bovendien zijn de buitenterrassen ontworpen als een verlenging van de binnenruimtes en zijn ze voorzien van luifels die het gevoel van ruimtelijkheid vergroten.
De grote slaapkamer heeft een eigen badkamer en een terras met uitzicht op de golfbaan en het privézwembad.
De accommodatie heeft ook een eigen terras om te zonnebaden met uitzicht op de golfbaan.

Las Colinas Golf & Country Club is een exclusieve exclusieve gemeenschap van 330 hectare aan de Spaanse Middellandse Zeekust, met een lage woondichtheid en gebouwd rond een 18-holes kampioenschapsgolfbaan.
Genietend van een bevoorrechte locatie aan de kust, genesteld in een vallei omringd door heuvels ten zuiden van Alicante, biedt het een breed scala aan sport-, vrijetijds-, accommodatie- en restaurantvoorzieningen, waaronder, naast de uitstekende golfbaan, een privé Beach Club aan de kust.

Locatie: Las Colinas Golf Country Club
Provincie: Alicante
Stad: San Miguel De Salinas
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 3
Zwembad: ja

Foto's