Villa in San Pedro del Pinatar (Murcia)

Villa in San Pedro del Pinatar (Murcia)
1.700.000 EUR

San Pedro del Pinatar, Grote luxe villa met 6 slaapkamers, garage en privé zwembad . Spectaculaire eengezinswoning op de begane grond en eerste verdieping, met een semi-kelder voor een garage, bergingen en bijkeuken, en een zwembad op de begane grond. Deels overdekt als overkapping en deels als bezoekterras.
Het perceel heeft een oppervlakte van 1.118,20 m2.
De totale bebouwde oppervlakte van het gebouw is 1.150,10 m2, waarvan 573,35 m2 overeenkomt met de begane grond, 117,90 m2 met de eerste verdieping en 458,85 m2 met het souterrain.
De gebruiksoppervlakte bedraagt ​​855,45 m2.

VERDELING:

Begane grond: Entree, hal, 4 slaapkamers, woon-eetkamer, keuken, woonkamer, toilet, wasruimte, keuken-barbecue, 4 badkamers (drie behoren tot de bovengenoemde slaapkamers en de laatste bedient de tuin en het zwembad), kleedkamer in de hoofdslaapkamer. Distributie gangen. Tuin met zwembad.

Eerste verdieping: distributeur open naar trap, 2 slaapkamers met eigen badkamer, terras-solarium gekoppeld aan slaapkamers.

Kelder: garage voor 7 auto’s of meer. Machinekamer, watertanks en drukgroep, automatische kamer, generatorpaneel, domoticapaneel en alarm. Gymruimte, bergingen, badkamer en woonkamer met keuken en bijkeuken.

Inclusief een boomgaard van 650,80 m2. gehecht aan het huis.

De villa is gelegen in een bevoorrechte omgeving, vlakbij de stranden van San Pedro del Pinatar en Lo Pagán, en op een steenworp afstand van het stadscentrum van San Pedro del Pinatar en winkelcentra.

San Pedro del Pinatar is een van de belangrijkste toeristische centra aan de Costa Cálida. Gelegen tussen de Mar Menor en de Middellandse Zee, staat deze bestemming bekend om zijn visserijtraditie, zijn genezende modder en zijn zoutpannen en zandbanken.

In San Pedro bevindt zich het grootste openlucht moddertherapiegebied van heel Europa. Hier komen en jezelf niet van top tot teen insmeren met zijn beroemde mineraal-medicinale modder is een misdaad. Het is uw keuze om het te voet te doen vanuit de zoutvijver die voor dit doel is aangelegd of in de hotels en centra die gespecialiseerde behandelingen aanbieden. En als u het paradijs mee naar huis wilt nemen, vergeet dan niet dat u modder kunt kopen in de thalassotherapiecentra.

De promenade is een andere route die niet geprogrammeerd hoeft te worden, aangezien de spectaculaire kleuren van de zonsondergang, het panoramische uitzicht op de Mar Menor en de zachte zeebries een onvermijdelijke aantrekkingskracht op u uitoefenen. Langs de lange boulevard vindt u hotels, bars, restaurants en allerlei soorten winkels.

In San Pedro del Pinatar kunt u genieten van onze twee zeeën, de Menor, op stranden als La Mota, La Puntica en Villlananitos; en de Greater of Middellandse Zee, in beschermde gebieden zoals de stranden van La Llana, die deel uitmaken van de Salinas en Arenales de San Pedro, Torre Derribada en El Mojón.

Als u van watersport houdt, zult u geen plek vinden met meer mogelijkheden. Zowel de kalme als de kalme wateren van de Mar Menor en de Middellandse Zee zijn ideaal om te zeilen, kanoën, catamaranzeilen, windsurfen, jetskiën en duiken.

Locatie: San Pedro del Pinatar
Provincie: Murcia
Stad: San Pedro del Pinatar
Aantal slaapkamers: 6
Aantal badkamers: 7
Zwembad: ja

Foto's