Villa in Santiago de la Ribera (Murcia)

Villa in Santiago de la Ribera (Murcia)
299.500 EUR

Nieuwbouw – 4 onafhankelijke villa’s, op slechts 200 meter van het strand – Santiago de la Ribera. Een nieuw wooncomplex van 4 vrijstaande villa’s met privé zwembad, parking, terrassen en solarium.

Vanaf € 325.000
120m2
1 grote slaapkamer met ensuite, inbouwkasten en kleedkamer
2 aparte slaapkamers met inbouwkasten
2 familie badkamers
Grote open ingerichte keuken / eetkamer / woonkamer ca. 30,37m2
terrassen
Grote tuin
Solarium 39m2
Privé zwembad 12.50m2
Pre-installatie van airconditioner
Voltooidatum: november 2019

Het wooncomplex ligt in Santiago de la Ribera, op slechts 200 meter van het strand.
Santiago de la Ribera is een leuk stadje dat aan de kust van de Mar Menor, Costa Cálida, ligt. Dit oude vissersdorp heeft 4 kilometer strand met fijn, goudkleurig zand. De mediterrane wateren zijn het hele jaar door ideaal om te genieten van de zon, zee en watersporten. Het heeft een mooie, met palmen omzoomde promenade die over het strand loopt.
Het is de moeite waard om de lokale gastronomie te proeven, met heerlijke vis en schaal- en schelpdieren en uitstekende gerechten zoals gezouten zeebrasem en gamba’s. Er zijn twee bijzondere zomerevenementen die je niet mag missen: het feest van de Virgen del Carmen, beschermheilige van de zeilers, op 16 juli en het San Javier International Jazz Festival, in de derde week van dezelfde maand.
De uitstekende ligging maakt het gemakkelijk om naar Cartagena, Murcia en Orihuela Costa te reizen. De luchthaven van San Javier ligt op slechts 20 minuten afstand. Naast een groot aantal hotels en restaurants en een zeer rijke lokale gastronomie, heeft Santiago de la Ribera allerlei voorzieningen, waardoor het een van de favoriete bestemmingen van de Costa Cálida is.

Locatie: Santiago de la Ribera
Provincie: Murcia
Stad: Santiago de la Ribera
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 3
Zwembad: ja

Foto's