Villa in Torre De La Horadada (Alicante)

Villa in Torre De La Horadada (Alicante)
920.000 EUR

Nieuwbouw – 9 op maat gemaakte vrijstaande villa’s op de tweede strandlijn – Torre de la Horadada. Moderne eigentijdse vrijstaande villa – 2, 3, 4 of 5 bedden, 3 badkamers met privézwembad en tuinen. Exclusieve woonwijk van 9 eengezinswoningen op slechts 100 meter van het strand van Higuericas in Torre de la Horadada.
In deze promotie zoekt de Zwitserse architect Massimo Di Caudo naar een scheiding tussen de gebouwen in de lengterichting en tussen hen een gemeenschappelijke toegang tot de garages van vier van de huizen.
Elk huis heeft een onafhankelijke toegang vanuit de straten rondom het perceel, omdat er geen aangrenzende gebouwen zijn. Lage verkeersstraten en grote groene gebieden rond de woonwijk, ideaal voor de jongste van het gezin.
De meeste huizen bestaan ​​uit een perceel van 314 m vierkant, met 200 m gebouwd, met verschillende grotere kavels beschikbaar tot 600m.
Met 2, 3, 4 of 5 slaapkamers, een van hen met badkamer ensuite en kleedkamer, keuken met een open concept volledig ingericht met materialen van topkwaliteit te worden gekozen voor de eigenaar, inclusief apparatuur, grote ramen die de hele dag door een mooie geven lichte en directe toegang tot het zwembad en privétuinen volledig afgewerkt.
In al onze huizen wordt in elke leefruimte een microklimaat bereikt dankzij het ontwerp en de verdeling van de binnenruimten, die samen met de thermische en akoestische isolatie een harmonieuze en comfortabele omgeving creëren, met een speciale nadruk op duurzame huisvesting en respectvol de omgeving. Airconditioning (koud / warm) met kanalen inbegrepen.
Zorgend voor de kleinste details in de afwerking, met behulp van materialen van de hoogste kwaliteit, het persoonlijke ontwerp en de luxe, zonder het maximale comfort te vergeten, krijgt u het plezier van de huizen zowel in de zomer als in de zachte winter, waardoor het het hele jaar door bewoonbaar is.
In aanvulling op grote garage met aparte ingang of gemeenschappelijke toegang in sommige van de huizen, wasserette en opslag.
De residentie ligt op 100 m van het strand van Las Higuericas, in Torre de la Horadada, een paradijs in alle aspecten, waar u kunt genieten van de kustlijn, de onmetelijkheid van de Middellandse zee, de boulevard, verfrissende baden in de zee, watersporten, zeilen, surfen, snorkelen … 5 minuten van de haven van Torre de la Horadada en 10 minuten van de haven van San Pedro del Pinatar, de beste restaurants waar u kunt genieten van de beste mediterrane gastronomie.
Niet te vergeten de nabijheid van de snelweg AP7 die onze woonwijk verbindt met twee luchthavens met internationale bestemmingen, 15 km van San Javier en 75 km van Altet, Alicante.
De dichtstbijzijnde stad bij het gebied waar de promotie plaatsvindt, is de Pilar de la Horadada, op 1 km afstand, een rustig dorp met allerlei soorten voorzieningen, scholen, gezondheid
centra, politie, apotheken, enz. Er zijn ook twee winkelgebieden, het winkelcentrum Dos Mares in San Javier, op 5 minuten met de auto en La Zenia Boulevard, in Orihuela Costa op 15 minuten met de auto.

 

Locatie: Torre De La Horadada
Provincie: Alicante
Stad: Torre De La Horadada
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 3
Zwembad: ja

Foto's