Villa in Torre De La Horadada (Alicante)

Villa in Torre De La Horadada (Alicante)
281.000 EUR

Nieuwbouw – villa’s met 3 slaapkamers, zwembad en solarium, op 600 m van het strand in Torre de la Horadada. Een nieuw wooncomplex van 12 vrijstaande villa’s met privé zwembad, parking, terrassen en solarium. Het zijn villa’s met 3 slaapkamers met inbouwkasten, 3 badkamers, woonkamer, keuken, terrassen en een solarium van 53 m2.
De residentie bevindt zich in Torre de la Horadada.

Torre de la Horadada is een stad gelegen aan zee, een gehucht dat afhankelijk is van de gemeente Pilar de la Horadada (ongeveer 23.000 inwoners) in de provincie Alicante, Spanje. Een kustplaats, die onlangs is ontwikkeld met supermarkten en winkelcentra die worden gebouwd, dankzij het toerisme, waardoor het een perfecte plek is voor mensen die op zoek zijn naar een vakantiehuis.

Hoewel het één van de minder bekende kustplaatsen van de Costa Blanca is, is Torre de la Horadada ook een van de mooiste van de zuidelijke resorts met een aantrekkelijke kustlijn en wandelingen aan de kust, evenals een charismatische uitkijktoren uit de tijd dat piraten deze zeeën bevaren. , talrijke zandstranden, zonnig weer en een prachtige jachthaven met veel aanmeerruimte. De stad is een van de meest ontspannende en rustige gebieden van de regio.

Torre de la Horadada bestaat uit verschillende stranden met een blauwe vlag. Alles bij elkaar bedekt meer dan 5 km kust. Alle stranden liggen op loopafstand van de stedelijke gebieden. Ze hebben allemaal toezicht op de badmeester tijdens de zomermaanden. Veel van de bewoners genieten van fietsen langs het strand.

Het hoogtepunt van het plein zijn de terrasvormige restaurants die altijd vol zijn van mensen, zelfs in de winter. In het midden van het plein staan ​​banken, bomen en een waterfontein. Er is ook een promenade langs de zee met een prachtig uitzicht. Het is een plaats waar je naartoe moet bezoeken als je wilt genieten van lokale spaanse gerechten en wijn. Perfecte plek voor gezinnen die dicht bij de zee willen wonen ..

Locatie: Torre De La Horadada
Provincie: Alicante
Stad: Torre De La Horadada
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 3
Zwembad: ja

Foto's