Villa in Torre De La Horadada (Alicante)

Villa in Torre De La Horadada (Alicante)
3.450.000 EUR

Nieuwbouw – luxe villa met 7 slaapkamers, 100 m van het strand met panoramisch uitzicht op zee – Torre de la Horadada. LUXE EN ONAFHANKELIJKE VILLA IN HET STRAND VAN LAS HIGUERICAS, TORRE DE LA HORADADA, ALICANTE.
Met het bestudeerde ontwerp van de villa op basis van duidelijke lijnen, kubusvormig en functioneel, probeert de Zwitserse architect MASSIMO DI CAUDO te breken met de traditionele woningbouwontwikkelingen die typerend zijn voor de Spaanse kust.
Een microklimaat wordt uitgebreid naar elke leefruimte dankzij het ontwerp en de distributie van binnenruimten, die samen met de thermische en akoestische isolatie van de villa, een harmonieuze en comfortabele omgeving creëren, met speciale nadruk op duurzame en respectvolle huisvesting met de omgeving.
De villa, gebouwd op een perceel van 874,80 m2, bestaat uit 7 slaapkamers, 4 van hen met een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee, 2 complete badkamers, 2 toiletten, volledig uitgeruste keuken met inbouwapparatuur, woonkamer met wijnkoeler en grote ramen met uitzicht op de buitenkant.
Het heeft ook, onder andere voorzieningen, vloerverwarming (fan-coil-systeem) airconditioning, lift met vijf haltes, beveiligde deur met toegangscode, interne bewegingsdetectoren met alarm en externe beveiligingscamera’s, zwembad met beschermhoes en verwarmd, een kleine SPA met twee douches, verschillende terrassen op verschillende niveaus om verschillende omgevingen te bereiken, een grote tuin volledig afgewerkt gemechaniseerde toegangsdeuren, grote garage met aparte ingang, wasruimte en een machinekamer.
Zorgend voor het kleinste detail in de afwerking, met behulp van materialen van de hoogste kwaliteit, persoonlijk ontwerp en luxe, zonder het maximum aan comfort te vergeten, geniet u zowel in de zomer als in de zachte winter van het genot van de villa, waardoor het het hele jaar door leefbaar is.
De villa’s bevinden zich op 100 m van het strand van Las Higuericas, in Torre de la Horadada, een paradijs in alle aspecten, waar u kunt genieten van de kustlijn, de onmetelijkheid van de Middellandse Zee, de boulevard, verfrissende baden in de zee, watersporten, zeilen, surfen, snorkelen … 5 minuten van de haven van Torre de la Horadada en 10 minuten van de haven van San Pedro del Pinatar, de beste restaurants waar u kunt genieten van de beste mediterrane gastronomie.
Niet te vergeten de nabijheid van de snelweg AP7 die onze woonwijk verbindt met twee luchthavens met internationale bestemmingen, 15 km van San Javier en 75 km van Altet, Alicante.
De dichtstbijzijnde stad bij het gebied waar de promotie plaatsvindt, is de Pilar de la Horadada, op 1 km afstand, een rustig dorp met allerlei voorzieningen, scholen, gezondheidscentra, politie, apotheken, enz. Er zijn ook twee winkelgebieden, Winkelcentrum Dos Mares in San Javier, op 5 minuten met de auto en La Zenia Boulevard, in Orihuela Costa op 15 minuten met de auto.

Locatie: Torre De La Horadada
Provincie: Alicante
Stad: Torre De La Horadada
Aantal slaapkamers: 7
Aantal badkamers: 5
Zwembad: ja

Foto's