Villa in Torrevieja (Alicante)

Villa in Torrevieja (Alicante)
349.900 EUR

Nieuwbouw – luxe villa’s met 3 slaapkamers, zwembad, garage en een zonneterras met uitzicht op de lagune in Los Balcones – Torrevieja. Nieuw complex met 24 villa’s en 64 bungalows. De villa’s hebben 3 slaapkamers, 3 badkamers, een solarium, een garage voor twee auto’s, een tuin en een privézwembad waarin de hoogste kwaliteit de boventoon voert, zowel in materialen als in de bouw.

Vanuit de privékelder van de villa’s kun je direct naar je huis gaan. Alle huizen zijn ontworpen om maximale privacy te bieden, zodat u volledig kunt genieten van uw huis.

Het complex heeft uitstekende gemeenschappelijke ruimtes met een groot zwembad met zwembad, palmbomen, een rustruimte en een ruimte voor kinderen.

Het natuurpark van de lagunes van La Mata en Torrevieja, dat naast de woonwijk ligt, is een beschermde natuurlijke ruimte van 3.700 hectare waarvan de milieugegevens sinds 1972 wereldwijd zijn erkend met de RAMSAR-conventie. Het is ideaal voor sporten, wandelen met kinderen en huisdieren.

Torrevieja is ongetwijfeld een van de beste plekken om te wonen, met een grote hoeveelheid, diversiteit en kwaliteit van winkels waarin u zichzelf en vooral de beste gezondheidszorg kunt verliezen, aangezien we het internationale ziekenhuis hebben waar u in uw taal zult worden bijgewoond en de Quirón-kliniek, internationaal erkend. Daarnaast heeft het een belangrijk aanbod aan winkelcentra zoals La Zenia Boulevard, waterparken en een ongeëvenaard nachtleven, zoals pubs die zijn ondergedompeld in de jachthavens van het havendok.

Als we het hebben over stranden, dan wijzen we op die van Los Náufragos die een grote lengte en breedte heeft, zonder Campoamor, Playa Flamenca, Cabo Roig, Punta Prima, Aquamarine, enz. Te vergeten, allemaal met een blauwe vlag. Voor liefhebbers van snorkelen is het een zeer aantrekkelijk gebied met spectaculaire zeegrasecosystemen. Ze hebben alle noodzakelijke diensten en zijn toegankelijk.

Een reis maken over zee – niets beter dan een excursie langs de kust, of anders naar het nabijgelegen Isla de Tabarca, het eerste zeereservaat in Spanje.

Dit wooncomplex is een perfecte plek op het gebied van veiligheid, design en comfort. Altijd in de beste omgeving en met de beste panoramische uitzichten over het hele gebied.

Locatie: Los Balcones
Provincie: Alicante
Stad: Torrevieja
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 3
Zwembad: ja

Foto's