Villa in Torrevieja (Alicante)

Villa in Torrevieja (Alicante)
1.590.000 EUR

Torrevieja, La Veleta, Luxe villa met 4 slaapkamers in het prestigieuze, 100 m van de zee. Spectaculaire luxe villa met 415 m2 en een perceel van 800 m2 in de prestigieuze urbanisatie La Veleta in Torrevieja – Alicante, op een bevoorrechte locatie – 100 m van de zee.
Zeer helder en zonnig. Grote woonkamer met dubbele hoogte, onafhankelijke keuken, 4 slaapkamers, 3 badkamers, kleedkamer, wasruimte. Verwarming, openhaard. Zeezicht. Prive-zwembad, tuin met exotische bomen. Het huis wordt gemeubileerd verkocht.
De villa is uitstekend gelegen, dichtbij het centrum van Torrevieja, supermarkten, restaurants, het algemene ziekenhuis en een breed scala aan stranden eromheen. Het is perfect gecommuniceerd met de grote winkelcentra van het gebied, de golfbanen, met de auto naar de luchthaven van Alicante in slechts 40 minuten.
Dit gebied bestaat uit verschillende stranden met La Veleta, Cala Ferris en Rocio del Mar om er maar een paar te noemen, terwijl het ook dicht bij andere stranden ligt, zoals Punta Prima en La Zenia.
Het strand van Cala Ferris staat bekend om zijn honderdjarige palmbomen, biedt schaduw voor als het te warm wordt, samen met een achtergrond van zandduinen en kristalhelder water, het is echt een idyllische plek om te ontspannen.

Locatie: La Veleta
Provincie: Alicante
Stad: Torrevieja
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 3
Zwembad: ja

Foto's